Топ 5 на най-добрите телевизори под 1000 лв.

Напоследък може да намерите вогат избор от телевизори под 1000 лв. Все повече и повече производители предлагат такива опции, с най-разнообразен размер на диагонала.

Повечето големи компании като LG и Samsung са насочени към производството на по-скъпи телевизори. Но дори и при тях може да намерите солидни представители в този ценови диапазон. Днес се опитахме да направим класациа на някои от добрите представители, които си заслужава да закупите, ако нямате солиден бюджет. Разбира се, повечето представители бяха на марката Samsung, но с цел да ви запознаем с по-погата палитра от възможности, се постархма да покажем най-доброто от всяка марка. И така, започваме с:

телевизори

1. Samsung 55TU7172

С диагонал от 55 инча (138 см) това е най-големият представител в днешната ни класация. Допълнителен бонус към достатъчно големия екран е почти незабележимата рамка. Това е един от тези модели, създаден да ви позволи да се наслаждавате на всичко – от филми, през телевизия или игри.

Ако закупите този модел, ще получите един от най-ярките телевизори, защото разполага с технология PurColor и Crystal Display за оптимално изчистени, наситени цветове. Още повече, че това е Smart телевизор, с който лесно може да достъпвате видео съдържание до YouTube, Netflix и HBO Go. А за контрастното съотношение и високия динамичен обхват се грижи 4К Crystal Processor.

За да помогне да извлечете максимума от видеоигрите, този модел рапзолага с технология Game Enhancer, предназначена да оптимизира екрана и да прави промяната на входа по-бърза и по-малко забележима.

Както може би предполагате, телевизорът е много добре оптимизиран със Samsung устройствата. Но по-голямата изненада идва от вградения AirPlay 2. С него може да споделяте съдържание от вашите Apple устройства със същата лекота, както го правите през Android устройство.

Свързаността е предостатъчна, разполага с USB, HDMI, RJ-45, Cl+, RF, S/PDIF и въобще всичко, от което имате нужда. Допълнителен плюс е скритият в крачето на телевизора вход за кабел!

Повече информация и актуална цена може да намерите тук.

2. LG 50NANO793NE

Ultra HD картина с NanoCell технология и система за филтриране на изображенията. С диагонал от 50 инча (127 см), 4К картина с резолюция от 3840 х 2160 пиксела и съотношение 16:9. Това е модел, който не прави компромис между външен вид и картина.

Действително това не е най-добрия, но рядко виждаме телевизор, оборудван в крак с последните тенденции и добра картина. Tози Smart телевизор е с операционна система webOS и лесно достъпва онлайн видео съдържание. Освен това има възможност за гласови команди и е съвместим с Google Assistant, Alexa и Amazon.

Телевизорът разполага и с изкуствен интелект, който разпознава и адаптира в реално време качеството на картината. Разполага още и с подобрена HDR 10+ технология, с подобрено визуално изживяване.

NanoCell пък ще оптимизира играта, тъй като синхронизира сцените в реално време, намалява лага и позволяват на потребителя да атакува противника без забавяне. Четириядреният процесор работи добре и прави телевизора достатъчно бърз.

Повече информация и актулна цена може да намерите тук.

3. Philips 43PUS8545/12

Този Philips има качеството и спецификациите, за да влезе в топ 5 на най-добрите интелигентни телевизори под 1000 лв. С 4К дисплей позволява на потребителите да връзват телефони, игри и стрийминг, наслаждавайки се на перфектна картина.

Той има размер 43 инча (108 см), а картината се запазва дори при гледане от по-голям ъгъл. Влючва Dolby Vision и Atmos, които предоставят чудесно изображение в реално време. Когато гледате HDR съдържание или Blu-Ray се наслаждавате на футуристична реалност. Потребителите лесно могат да получават достъп до онлайн съдържание, има вграден гласов контрол за бърз достъп. Монтажът му е лесен, тъй като е изключително лек.

Като цяло бялата рамка и красивата поставка (крак) ни харесват, а светодиодите около ръба на телевизора го правят да изглежда наистина добре. Може би най-големият плюс е DTS Play-Fi технологията, позволяваща да бъде свързван с безжични високоговорители във всяка стая.

Повече информация и актулна цена може да намерите тук.

4. Toshiba 50UA3A63DG

Toзи страхотно изглеждащ 4К телевизор има всички предимства на Android, включително вграден Chromecast и Google Assistant. Може да се наслаждавате на хиляди филми и клипове с вградените Google Play, Disney +, Netflix, Youtube, Prime Video и Freeview Play.

Плюс това телевизорът разполага с множество стабилизатори и подобрения за картината. Като TRU Micro Dimming и TRU Resolution, за по-добър контраст и мащабирано изображение. Няма нужда да споменаваме 4К UHD картината, която осигурява яснота и показва четири пъти повече детайл от Full HD.

Всъщност външният му вид е доста приятен, въпреки че това е представителят с най-ниска цена. Рамката е много тънка, крачето е разположено централно и прави телевизора да бъде стабилен.

Като допълнителен плюс отчитаме вградения Chromecast. Лесно може да излъчвате от смарт устройството си и да достъпвате бързо до любимо съдържание. Отреждаме му четвъртата позиция заради малкото вътрешна памет – 4 GB.

Повече информация и актуална цена може да намерите тук.

5. Allview QL50Eplay6100-U

Едно малко нестандартно решение. Дори много. Повечето потребители за тази сума биха се насочили към някой от гореописаните телевизори. Но все пак си струва да обърнем внимание на този представител. Защо?

Първо – по външен вид не отстъпва на своите колеги. Изключително тънка рамка, две красиви крачета и 126 сантиметров диагонал, а дебелината му е една от най-малките! Но и качеството на картината може да кажем, че е по-добро от това на Тошиба, а дори се конкурира със Самсунг.

Телевизорът разполага с Quantum Dot, предлагайки цветове сякаш пренася в друга реалност. Разполага с QLED, която дава ясни и точни цветове. Разполага и с една от най-модерните технологии за обработка на изображения – MStar Advanced Color Engine Pro, HDR 10 за подобряване на качеството и Dolby Audio за предоставяне на по-голямо удоволствие при киновечерите.

Устройството разполага с Android операционна система за достъп до интернет видеоклипове. Chromecast-а е вграден и работи добре, а за по-мързеливите е предоставена възможност и за гласово управление.

повече информация и актуална цена може да намерите тук.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.