ACER A315-35 – елегантен и бюджетен лаптоп

ACER A315-35 е изключително семпъл, но елегантен лаптоп, който има чудесни за цената си характеристики и достатъчно удобен за пренос.

ACER A315-35 разполага с изчистен пластмасов корпус със сребрист цвят. Пластмасата се усеща добре и е устойчива на натиск. Капакът се отваря лесно, а клавиатурата е в контрастно черен цвят. Рамките около екрана са тънки като долната и горната са съвсем леко удебелени. Долната, за да побере логото, а в горната е вместена уеб камерата.

ACER A315-35

ВИЖ ЦЕНА

Клавиатурата не разполага с подсветка, но има пълен набор от бутони. Под нея е мултитъч пада, който е с вградени в него бутони. Работи добре и е отзивчив на допир. Размерите на лаптопа са 363.4 x 19.9 x 238.4 мм, а теглото му е 1.9 кг и реално може да се събере във всяка раница или чанта.

Екранът е с размери 15.6 инча и е с формат Full HD. LCD LED технологията предоставя чудесни цветове, а специално покритие отразява слънчевата светлина сравнително умело.

Свързаността на лаптопа е от ниво присъщо на машина от по-висок клас. Лаптопът разполага с безжична връзка 802.11 a/b/g/n/ac и следните портове: USB 2.0, HDMI, RJ-45, Audio Out / Микрофон и 2 броя USB 3.2 Type A Gen 1.

Откъм характеристики производителят предоставя повече, отколкото очаквате. Jasper Lake архитектура е в основата на процесор Intel Celeron N4500 с 4 броя ядра и честота от 1.1 GHz до 2.8 GHz.

ACER A315-35

ВИЖ ЦЕНА

Intel UHD Graphics вградена карта отговаря за графичното оформление, а капацитетът е цели 8 GB.

Казвам цели, защото това е двойно повече от останалите представители в този ценови диапазон. Освен всичко останало за разлика от своите конкуренти, лаптопът разполага с 256 GB SSD (за разлика от традиционния HDD).

В общи линии характеристиките са подходящи за офис работа с Office пакет, сърфиране в интернет, видео конференции, онлайн обучение, както и гледане на всякакви видеа. Геймингът е изключен (освен ако не сте любители на старите класики).

В заключение ще кажем, че ACER A315-35 е една изключително приятна изненада. Приятните му характеристики и елегантен външен вид го правят чудесен избор за всеки. А ниската му цена, го прави още по привлекатене.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.