ACER SP714-61NA – 2в1 лаптоп с уникален живот на батерията

ACER SP714-61NA е красив, тънък, не много производителен, но с уникален живот на батерията лаптоп 2в1.

ACER SP714-61NA е чудесен, ако се нуждаете от лаптоп, който има гъвкавостта да се впише и в най-натоварения ежедневен график. И то без да се налага да бъде зареждан. Машината разполага с 5G свързаност, така че трафикът на данни ще бъде по-бърз от очакваното.

Лаптопът е изработен от алуминиево-магнезиева сплав, което го прави достатъчно здрав на натиск. Същевременно дебелината му остава изключително ниска – 15.9 мм, а теглото му едва 1.4 кг. Така лесно може да бъде пренесен и използван навсякъде, където пожелаете.

ВИЖ ЦЕНА

ACER SP714-61NA

Изненади във външият вид като цяло няма. Класически дизайн в син цвят, за съжаление с не богати опции за свързаност. Той разполага с 1 жак за миктофон, 2 броя USB 3.2 Type C Gen 2 и слот за nanoSIM.  Точно така. тъй като машината е с 5G свързаност, ще може да я използвате и със сим карта.

Това е и причината, производителят да заложи на процесор, който е подходящ по-скоро за модерен Android, отколкото за лаптоп.

За производителността се грижи Qualcomm Snapdragon процесор с 8 броя ядра и номинална честота от 3 GHz. Колкото и ядра да има, процесорът изостава значително от останалите предложения. Все пак той работи достатъчно добре, за да превърне лаптопа в една добра работна станция. РАМ паметта е 8 GB, а капацитетът за съхранение е 512 GB.

Пантата на дисплея дава възможност той да бъде завъртян на 360 градуса. Така лесно преминавате от реижм на лаптоп в режим на таблет. И качеството не се губи. Екранът предоставя IPS LED технология, върху 14 инча Full HD. Ъглите на виждане не са толкова големи, но тъчскрийнът работи добре и предоставя чудесни цветове.

ВИЖ ЦЕНА

ACER SP714-61NA

Най-големият плюс на ACER SP714-61NA е неговата батерия. Благодарение на оптимизацията на процесора, двете вградени антени, 5G мрежата, лаптопът предоставя невероятните 29 часа режим на работа без батерия! Може да използвате устройството в продължение на няколко дни, без да се налага да го заредите, а когато пъхнете зарядното разполагате с възможност за бързо зареждане.

Предложеният от нас модел пристига с вграден Windows, а за сигурност на собственика, се предлага и сензор за пръстов отпечатък. Това е един прекрасен лаптоп за тези, които са пристрастени към работата си, за тези които работят навсякъде, където отидат.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.