Acer Swift 3 SF314-59 – Tiger Lake процесор с Xe графики
Представяме Ви един от най-семплите, разумни и достъпни лаптопи – Acer Swift 3 SF314-59. Оборудван е изключително добре, а в долните редове ще Ви запознаем подробно с неговите характеристики.

Acer Swift 3 SF314-59

ВИЖ ЦЕНА

Параметри:
  • Процесор: Intel Core i5 модел: 1135G7
  • Видео карта: Intel Iris Xe Graphics
  • Място за съхранение: 512 GB SSD
  • Дисплей: 14″
  • РАМ памет: 8 GB

Acer Swift 3 SF314-59 е оборудвана с изключително бърз Tiger Lake процесор. 11-то поколение на Intel Core i5 с четири броя ядра работи добре и се справя отлично с процесите, които му задавате за изпълнение. Заедно с 8 GB рам памет, той е способен да се справи с ежедневните натоварвания като работа с документи, сърфиране в нета, видеопреглед и т.н. При ежедневна употреба ще забележите, че машината работи изключително гладко, приложенията се стартират бързо, а достъпът до информация е мигновен.

Графиката е възложена на Iris Xe. Тя не може дасе справи с професионален гейминг, но пък може да подкара някои по-стари предложения. Видеокартата е подходяща и за лека обработка на снимки и видеа.

Дисплеят предложен от компанията, предоставя изключително ярки и наситени с цветове изображения. 14 инчовият Full HD IPS дисплей е със защита от проблясъци, което го прави подходящ за използване при пряка слънчева светлина. Ъглите на преглед са добри, а резолюцията му е 1920 х 1080.

ВИЖ ЦЕНА

Acer Swift 3 SF314-59

Дизайнът на Acer Swift 3 SF314-59 е изключително елегантен.

Компанията се е постарала да предостави изчистен, тънък дизайн, със заоблени ръбове. Цветът на избрания от нас модел е сребрист. Рамките около дисплея са тънка, което придава допълнителен обем на монитора, а в горната е разположена уеб камера. Клавиатурата е отзивчива на допир и е в същия сребрист цвят. Тъчпадът работи добре и е с вградени бутони, а производителят е предоставил възможност за заключване чрез сензор за пръстови отпечатъци.

Теглото на лаптопа е около 1.3 кг, а дебелината му под 16 мм. Това го прави изключително лесен за пренос, като може да бъде побран във всяка раница или по-голяма дамска чанта. При нормален режим на работа, батерията може да издържи около един работен ден, което го прави подходящ не само за вкъщи, но и при работа в изнесен офис.

В заключение може да кажем, че към настоящият момент Acer Swift 3 SF314-59 е едно от най-добрите предложения на пазара. Той е подходящ, ако търсите баланс между домашен лаптоп и работен такъв. Цената му е изключително приемлива, а предложеният от нас модел идва с подарък Windows 10 Pro.

Повече детайли относно модела и цената, към която е включена и безплатна доставка, може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.