Acer Swift 5 SF514-55 – тънък, стилен и продуктивен
Ако имате нужда от лаптоп, който е не само е един от най-леките, но и много продуктивен и стилен, то Acer Swift 5 SF514-55 е вашия избор.

Първото нещо, което ще забележите в Acer Swift 5 SF514-55 е неговия цвят. Тъмно зеленият цвят (според ACER) цели да придаде спокойно и балансирано усещане. Повърхността е покрита от антимикробен филър, който според Acer помага за унищожаване на бактериите.

Acer Swift 5 SF514-55

ВИЖ ЦЕНА

Екранните рамки са намалени в сравнение с предшественика, което предоставя по-модерен вид. И по-специално, долната рамка, която беше по-одебелена заради голямото логo ACER, вече изчезна. Предходният модел имаше 86.4% сътношение екран към тяло, докато този модел достигна до 90%. В горната част на рамката може да откриете и web камера.

Екранът също е по-добър от предшественика си като предоставя яркост от 340 нити. 14 инчовият екран е с FULL HD IPS технология, а тъчскрийнът му работи чудесно. Резолюцията е 1920 х 1080 със съотношение 16:9. Ъглите на видимост са добри, а цветовете са ярки и живи.

Swift осигурява добра свързаност за толкова тънко устройство. Получавате един Thunderbolt, два USB 3.2 Type A Gen 1, HDMI, Audio жак. Като говорихме за дебелина, лаптопът е широк под 15 мм, а теглото му достига едва 1.05 кг.

Клавиатурата, както и тъчпадът са страхотни на допир, усещат се гладко и работят чудесно. Бутоните имат подсветка, а лаптопът може да бъде заключен с пръстов отпечатък. Изключително приятно впечатление прави животът на батерията. За тези размери и характеристики, получавате до 15 часа режим на автономност, а по-пестеливите от вас, могат да издържат до два работни дена.

Acer Swift 5 SF514-55

ВИЖ ЦЕНА

Това, което се крие под капака, по никакъв начин не отстъпва на външния вид.

Най-голямата новост в Swift 5 е Tiger Lake процесорът. С четириядреният Intel Core i7 1165 G7 идват и редица подобрения като Thunderbolt, Wi-Fi 6 и интегрираната Intel Iris Xe Graphics. Swift е сертифициран от Evo, което означава, че отговаря на редица изисквания като: събуждане за една секунда, над девет часа живот на батерия и надеждна работа.

Освен вградената графика, Acer са се погрижили да интегрират и допълнителна видео карта. nVidia MX350 2 GB GDDR5 с GeForce Experience предоставя още по-добри визуални изживявания.

В допълнение към процесора, системата включва 16 GB РАМ и 512 GB SSD място за съхранение. Макар и това да не е лаптоп, който бихте закупили за игри, но графиките на MX 350 са достатъчно добри, за да стартирате по-леки предложения.

Тънкият и лек екстериор на Acer Swift 5 SF514-55 по никакъв начин не кара лаптопа да прави компромиси с другите компоненти. Всички аспекти в него: клавиатура, тъчпад, уеб камера, характеристики и тъч скрийн) работят добре. Лесната му преносимост ще ви даде възможност да бъдете на работното си място навсякъде, където пожелаете.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.