ASUS C223NA-GJ0055 – лаптоп под 500 лв.
Един от малкото лаптопи, които задържат стойност под 500 лв. е ASUS C223NA-GJ0055. Той е достатъчно надежден за да върши ежедневните ви документообработки, а дизайнът му остава семпъл и елегантен.

ASUS C223NA-GJ0055 е класически представител на компанията. Външният му вид е изчистен, корпусът му е изграден то закалена пластмаса, а цветът, с който престига е сив. Въпреки това той е изключително здрав при натиск, усеща се стабилен, дори е способен да понесе по-тежки изтървания.

Рамките около дисплея са сравнително дебели, но пък в горната е поместена камера. Клавиатурата е контрастна с черен цвят, бутоните са големи и отзивчиви, а тъчпадът е достатъчно широк, за да даде възможност за работа с няколко пръста едновременно.

ASUS C223NA-GJ0055

ВИЖ ЦЕНА

Лаптопът не разполага с пълен набор от бутони, което му дава възможност стане по-компактен. Размерите му са 286 x 17.3 x 199 мм, а теглото 1 кг! Това го прави достатъчно лесно преносим, дори на ръка, а тези от вас, които го носят в чантата си, често забравят че имат устройство със себе си.

Екранът е с размери 11.6 инча и е с формат HD с резолюция 1366 х 768. Приятна изненада е IPS технологията предоставя чудесни цветове, а специално покритие отразява слънчевата светлина сравнително умело.

Свързаността на лаптопа е от ниво присъщо на машина от по-висок клас, тъй като освен стандартните портове, разполага и с четец за micro SD. Лаптопът разполага с безжична връзка 802.11 a/b/g/n/ac. Откъм портове разполагате с:

  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 2 x USB 3.2 Type C Gen 1;
  • 1 x USB 3.2 Type A Gen 1.

Характеристики отговарят и на цената, която плащате. Apollo Lake архитектура е в основата на процесор Intel Celeron N3350. Лаптопът разполага с 2 броя ядра и честота от 1.1 GHz до 2.4 GHz.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS C223NA-GJ0055

Intel HD Graphics вградена карта отговаря за графичното оформление.

Капацитетът на рам паметта е 4 GB LPDDR4, което е достатъчно, за това което ще вършите на машината. Капацитетът на съхранение е само 32 GB eMMC, но надали ще се наложи да запаметите нещо различно от файлов документ.

ASUS C223NA-GJ0055 е една чудесна опция за хора, които не използват нищо друго освен интернет и оffice пакет. Лаптопът е чудесен избор и за всички, които имат нужда от втора, мобила работна машина, както и за семейства, които са решили да изненадат детето си с компютър за онлайн обучения.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.