ASUS DUO UX482EG-HY011R – красота, мощ и прозводителност
Представяме Ви един от най-добрите, красижи и произжодителни лаптопи на пазара – ASUS UX482EA-HY024R. Устройството се отличава с два дисплея, чудесна видео карта и много работни възможности.

asus UX482EA-HY029R

ВИЖ ЦЕНА

Параметрите на ASUS DUO UX482EG-HY011R
  • Процесор: Intel Core i5 модел: 1135G7
  • Видео карта: nVidia GeForce MX450 2GB
  • Капацитет съхранение: 512 GB SSD
  • Дисплей: 14″
  • РАМ памет: 8 GB

ASUS DUO UX482EG-HY011R оборудван с изключително бърз процесор на Intel. Върху Tiger Lake архитектурата има позиционирани 4 броя ядра. Всяко от тях е с номинална честота от 2.4 GHz до 4.2 GHz при TurboBoost. И тъй като това е ZenBook, производителността на лаптопа е насочена изцяло към бизнес сегмента.

Процесорът, изключително добре, а в комбинация с наличната рам памет, лаптопът предоставя на потребителя изключително удоволствие от работата с него. При ежедневна употреба ще забележите, че машината работи изключително гладко, приложенията се стартират бързо, а достъпът до информация е мигновен. Батерията се справя изключително прилично при автономност на работния режим и предоставя възможност на потребителя за работа без захранване за достатъчно дълъг период от време.

Отличната MX видео карта е способна да се справи с по-тежки предизвикателства. Тази линия е компресирана GTX, което значи че с някои забележки, тя се справя и с гейминг заданията. За съхранението на данните се грижи скоростния SSD.

ВИЖ ЦЕНА

asus UX482EA-HY029R

Новата функционалност нат ази линия е допълнителният шарнирен механизъм за вторичния дисплей, така че сега е леко наклонен към потребителя.

Това се случва автоматично; при определен ъгъл на отваряне на капака (около 70 градуса) вторичният дисплей е леко повдигнат (9,5 градуса). Механизмът изглежда малко крехък на снимките, но се оказва много солиден и здрав. Като цяло стабилността на шасито е много добра като цяло и няма скърцащи звуци

Всички портове са разпределени от двете страни, но няма толкова много място поради големите изпускателни тръби на вентилатора. В сравнение със стария модел, Asus премахна обикновения USB-A порт отляво и добави втори USB-C конектор от дясната страна. Това означава, че всички USB портове са от дясната страна.

ZenBook Duo разполага с отличен 14 инчов екран.

Той разполага с Full HD LC LED технология, както и с покритие против отблясъци. Допълнителният дисплей очевидно е най-забележимият аспект на ASUS PRO DUO UX482EG-HY011R. Той ще се превърне в изключително добър помощник на всички, които свикнат да борявят с него.  Подходящ е за хора, които са свикнали да изпълняват няколко действия едновременно и заменя прекрасно двумониторовите конфигурации, които заемат място (и пари).

Повече детайли относно модела и цената, към която е включена и безплатна доставка, може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.