Лаптоп подходящ за професионален гейминг ASUS G712LV-EV079

Asus се наложиха на пазара като едни от най-качествените лаптопи за професионален гейминг. ASUS G712LV-EV079 не прави изключение от това правило.

ROG серията се наложиха на пазара със своето качество и изключително подсилени компоненти. Графичната карта използвана за ASUS G712LV-EV079 е nVidia GeForce RTX 2060 6 GB. Тя е базирана на архитектурата на Turing. С тази видео карта може да играете всички най-нови игри оптимизирани на High level details.

ASUS G712LV-EV023

ВИЖ ЦЕНА

Процесорът използван за ASUS G712LV-EV079 е Intel Core i7 10750H. Архитектурата на този процесор е Comet Lake 4-то поколение). Тя интегрира шест процесорни ядра с тактова честота 2.6 – 5 GHz, които поддържат HyperThreading. Този процесор е предназначенен за наистина тежки наторарвания. Предоставя значителна скорост и гладкост при работа с компютъра.

Големият 17.3 инчов дисплей е предназначен за лаптопи, предимо за работа на бюро. Разделителната способност, която позволява е 1920х1080, а скоростта на обновяване е 144 Hz. Full HD формата е подходящ за гледане на видеа и обработката им. Дисплеят е с покритие Anti-Glare, което пречи на отразяването на слънчева светлина. Действително големият дисплей е и една от причините за по-голямото тегло на лаптопа. Но, ако трябва да бъдем съвсем честни, 2.8кг е съвсем приемлива тежест.

За паметта се грижи 8 GB DDR4 рам памет, като при ъпгрейд има възможност за увеличение до 32 GB. Скоростта на хард диска гарантира 1 TB SSD. При всички полоежния, този лаптоп е способен да изпълнява мултитаскинг задачи, без сериозни затруднения.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS ROG Strix G G531GV-AL024T

Дизайнът на ASUS G712LV-EV079 е геймърски и съвсем подхожда на това, кеото е под него.

Благодарение на своята система за охлаждане, топлината в лаптопа се разсейва по максимално добър начин. Двойният вентилатор N-Blade осигурява въздушен поток, подобрябвайки значително изграденото в предишните серии на компанията. Пространството между различните компоненти се използва по възможно най-добър начин от 3D зоната за поток на въздуха. По този начин загряването на лаптопа ще бъде усетено само при много сериозен мултитаскинг.

За дизайна на ASUS G712LV-EV079, компанията е сътрудничила с BMW Designworks Group. Клавиатурата е оптимизирана за гейминг с 4 зонова RGB подсветка. Тъчпадът е достатъчно голям и е подходящ за употреба с няколко пръста едновременно.

Четири клетъчната батерия е с размер 66 kWh и е достатъчно голяма да поддържа лаптопа „жив“ за достатъчно дълъг период от време. Звукът от него е перфектен, но все пак за удобство, лаптопът разполага с всички необходими портове за свързаност.

Това е един наистина много сериозен геймърски лаптоп. Препоръчва се на хора, които са се отдали на игрите или работата с по-тежки 3D програми. Изключително добра машина, която ще може да поддържа последните геймърски издания за дълъг период от време.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.