Интересен бюджетен лаптоп ASUS M509DA-EJ347
Независимо дали се използва за работа, училище или отдих, ASUS M509DA-EJ347 е достъпен лаптоп, който предлага висока производителност и страхотни изображения.

Екранът на ASUS M509DA-EJ347 е NanoEdge и предлага широки ъгли на видимост от 178 °. Дисплеят е 15.6 инчов с матово покритие за наистина специално потребителско изживяване. Екранът предоставя на ASUS M509 достатъчно място за показване за страхотно изживяване при гледане, независимо за какво се използва. Широкоъгълният му FHD дисплей има покритие против отблясъци, за да намали нежеланите разсейвания, причинени от отраженията, така че наистина можете да се фокусирате върху изображенията на екрана.

ASUS M509DA-EJ347

ВИЖ ЦЕНА

Хардуерът се гради около процесор AMD Ryzen 3 3250U, с 8GB RAM. Така той ви ​​помага да свършите работата по-бързо и по-ефективно. ASUS M509 има двойна система за съхранение на данни, която ви дава както много висока скорост на достъп до данни, така и голям капацитет за съхранение. Може да съхранявате своите приложения на 256 GB SSD, което ще предостави изключително висока скорост. Лаптопът разполага с вградена видео карта AMD Radeon Graphics.

С тегло само 1,9 кг, изключително преносимата система ASUS M509 ще е в крак с вашия много динамичен начин на живот. Системата има и атрактивен външен вид, благодарение на покритието Slate Grey. За звукът на ASUS се грижи SonicMaster. Това е комбинация от хардуерни компоненти, софтуер и решения за оптимизация на звука, създадени да ви дадат възможно най-доброто аудио изживяване.

Професионалният кодек осигурява много прецизно аудио кодиране и декодиране.

Докато усилвателите, големите високоговорители и резонансните камери, идеално оптимизирани за ASUS M509, осигуряват мощен звук и по-дълбок бас. Допълнителните функции за обработка и оптимизация на сигнала помагат да се усъвършенстват и най-малките детайли, да се филтрира шумът и да се подобри чистотата на звука, така че да можете да се възползвате от наистина завладяващ звук.

ASUS M509 е оборудван с обратим интерфейс USB-C ™ 3.2, който позволява връзка от всяка посока, като по този начин улеснява използването на различни аксесоари. В допълнение, системата включва USB 3.2 и USB 2.0 портове, HDMI изход и четец на microSD карти. Така можете лесно да свържете всички текущи периферни устройства, но също и външни дисплеи и монитори.

ASUS M509DA-EJ347

ВИЖ ЦЕНА

Лаптопът предлага 3 пъти по-добър живот на батерията от системите, които използват стандартни литиево-йонни батерии. С технологията за бързо зареждане на ASUS разредената батерия може да бъде заредена до 60 процента само за 49 минути.

Машината е оборудвана с решение за защита от удари EAR, което защитава вашите данни в случай на физически удари. А подсиленият му калъф ви позволява да отваряте и затваряте капака по много скоростен начин.

Метален подсилващ елемент, поставен под клавиатурата, осигурява високо ниво на стабилност при писане и използване на тъчпада. В допълнение към допълнителната структурна твърдост, това решение укрепва шарнира и защитава вътрешните компоненти. Страните на капака са подсилени и работят по начин, подобен на колоните за странични удари, монтирани в автомобилите. Те осигуряват структурна опора за капака, екрана и пантата.

ASUS M509DA-EJ347 е отличен бърз и производителен лаптоп, който се предлага на цена под 900 лв. Машината разполага с множество системи за защита като TPM, BIOS и Security lock и е чудесно решение на задачите ви.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.