ASUS ROG G512LI-HN285 – нов геймърски лаптоп
ASUS ROG G512LI-HN285 е ново предложение от ASUS. Машината отново разполага с висока производителност и отличаващият се дизайн.

ASUS ROG G512LI-HN285 е машина, която ще направи така, че да не почуствате затруднение с нито една игра. Освен това, той е отлична опция за всички потребители, работещи с по-тежки програми, изискващи по-голяма мощ и производителност.

ASUS ROG G512LI-HN293

ВИЖ ЦЕНА

Основни спецификации:

  • Процесор: Intel Core i7 10870H Comet Lake;
  • Видео карта: nVidia GeForce GTX 1650 Ti 4096 MB;
  • Хард диск: 512 GB SSD;
  • Рам памет: 8 GB.

10-то поколение Comet Lake процесор се грижи за скоростта на процесите, производителността и мултитаскинга. Той разполага с цели 8 броя ядра. Номиналната им честота е от 2.2 GHz, а при Turbo Boost достигат до 5 GHz. Процесорът е снабден с 16 MB кеш и 14 нм. Към него има споена Intel UHD Graphics.

Освен с вградената видеокарта, устройството разполага и с допълнителна GeForce GTX видео карта. Тя се справя чудесно с всички по-нови игри и е способна да изведе най-високо fps при най-високи графики. Рам паметта е 8 GB, но е достатъчна да поддържа машината боеспособна.

Дисплеят е 15.6 инчов с FULL HD IPS технология. Той разполага с отлична скорост за обновяване и ниво на яркост от 300 нити. Устройството се справя добре със светлината и предоставя живи и наситени цветове.

Относно свързаността, разполагате с:
  • 1 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x USB 3.2 Type C Gen 2;
  • 3 x USB 3.2 Type A Gen 1.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS ROG G512LI-HN293

Клавиатурата на лаптопа разполага с 4 зонова RGB подсветка, а изключително интересен детайл е RGB лентата, опасваща долната част на корпуса. Както повечето лаптопи от серията и този може да променя цвета на осветлението, а по традиция бутоните WASD са оставени прозрачни.

Батеришта на лаптопа е 3 клетъчна 48 Wh. Малко от вас ще се осмелят да използват машината без зарядно, но все пак е добре да знаете, че тя може да се справи в режим на автономност до няколко часа.

ASUS ROG G512LI-HN285 е лаптоп, който може да се справи с всяко предизвикателство, което му задават. И въпреки тежките натоварвания, никога няма да направите компромис със скоростта. Машината е оптимизирана достатъчно добре, за да не се налага да извършвате ъпгрейд в близките няколко години.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.