ASUS ROG G512LI-HN293 – ново геймърско предложение

ASUS ROG G512LI-HN293 е лаптоп, който впечатлява потребителя, както с модерен външен вид, така и с мощен хардуер.

ASUS ROG G512LI-HN293 е лаптоп, който е създаден за гейминг обществото. Въпреки това той се справя отлично с рендирането и обработката на видеа и снимки.

ASUS ROG G512LI-HN293

ВИЖ ЦЕНА

Технически спецификации:

  • Процесор: Intel Core i7 10870H Comet Lake;
  • Видео карта: nVidia GeForce GTX 1650 Ti 4096 MB;
  • Хард диск: 256 GB SSD;
  • Рам памет: 8 GB.

Както сами виждате, спецификациите му са насочени към високата производителност. Процесорът е със Comet архитектура и с 8 броя ядра. Те са с номинална честота от 2.3 GHz, а при Turbo Boost достигат до 5 GHz. Лаптопът разполага с една добре позната видео карта на nVidia. Макар и малко поостаряла, тя все още доставя гейминг на най-високо ниво.

Рам паметта е 8 GB, което малко, но предоставя възможност за ъпгрейд до 32 GB. Най-големият минус е малкия капацитет на хард диска. С 256 GB възможността за богата гейминг библиотека, наистина е ограничена.

Мониторът е на ниво.ASUS са се погрижили да снабдят този лаптоп с 15.6 инчов FULL HD дисплей, с IPS панел. Той разполага с яркост от 250 нити и скорост на обновяване 144 Hz.

Относно свързаността, разполагате с:

  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x HDMI;
  • 1 x USB 3.2 Type C Gen 2;
  • 3 x USB 3.2 Type A Gen 1.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS ROG G512LI-HN293

Клавиатурата на лаптопа разполага с RGB подсветка, а изключително интересен детайл е RGB лентата, опасваща долната част на корпуса. Както повечето лаптопи от серията и този може да променя цвета на осветлението, а по традиция бутоните WASD са оставени прозрачни.

Тъчпадът разполага с два броя бутони, а за звукът се грижат малко слабите високоговорители с 3 W мощност. Лаптопът разполага и с вграден микрофон с опция за заглушаване на страничния шум.

Действително ASUS ROG G512LI-HN293 е лаптоп, който може да ви служи дълги години, без да се налага да правите компромис с качеството. Оптимизиран максимално и добре споен, този компютър работи гладко, държи fps-то високо, а геймингът се превръща в нещо повече от игра.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.