Достатъчно добър ли е ASUS ROG G512LI-HN300 ?

Сравнен със своите опоненти, ASUS ROG G512LI-HN300 отстъпва по някои от показателите, но оставя чувство за едно цялостно добро представяне.

ASUS ROG G512LI-HN300 идва с черен дизайн със сребристо лого с LED индикатори. При отворен капак светва RGB осветена клавиатура. Между временно рамките на дисплея са изключително тънки, но за съжаление не виждаме камера в горната й част. Копчетата на клавиатурата са отзивчиви, а подложката е изключително удобна. Що се отнася до тъчпада – той е мек, бутоните реагират дискретно и мигновенно.

strix

ВИЖ ЦЕНА

Въпреки това дисплеят предоставя 15.6 инча FULL HD формат. Резолюцията предлагана от ASUS е 1920 х 1080, с опреснение на картината 144 Hz. Както знаете, минималните изисквания за по-добър гейминг са 120 Hz, така че с предоставените от производителя опреснителни способности, спокойно може да поддържате по-високо качество на фпс и картина. Екстра към дисплея е яркостта от 250 нити, в случай, че слънчева светлина попада често в екрана ви.

За графиката на ASUS ROG G512LI-HN300 се грижи графичния процесор на nVidia GeForce GTX 1650 Ti 4GB. Видеокартата работи добре, но е възможно при high quality резолюция на някои от игрите, fps-то ви да падне под желаното. Все пак картата не е най-новото предложение, но игри като Counter-Strike, Dota2 и всички стандартни предложения, вървят безотказно.

Що се касае до процесора, под капака на този лаптоп се крие Intel Core i7 10870H с 8 GB рам. Въпреки че са спестили от рам паметта, с този процесор компютърът произвежда мултитаскинг и безпроблемно жонглира между различните табове. В случай, че закупите лаптопа, ще имате възможност да ъпгрейднете до 32 GB DDR4.

ВИЖ ЦЕНА

strix

Скоростта се допълва от мястото за съхранение. 1 TB SSD се грижи приложенията и операционната Ви система да зареждат мигновенно, а мястото за съхранение е достатъчно, за да побере библиотека от много игри.

ASUS ROG G512LI-HN300 предоставя всички необходими портове за свързаност: HDMI, RJ-45, Audio Out, USB 3.2 Type A Gen 2, USB 3.2 Type A Gen 1.

Всъщност ASUS ROG G512LI-HN300 е едно много добро предложение. Работи безпроблемно, сравнително бързо. Като единствен минус, можем да отчетем цената му. За същата сума, може да намерите лаптоп, предоставящ малко повече внимание към графиката.

ВИЖ ЦЕНА

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.