ASUS ROG G512LU-AZ124 – геймърско предложение от ASUS

ASUS ROG G512LU-AZ124 е лаптоп с модерен футуристичен дизайн, висока производителност (10 поколение Comet Lake процесор)  и отличен дисплей.

ASUS ROG G512LU-AZ124 е лаптоп, който е създаден и насочен изцяло към гейминг потребители. Въпреки това той може да се справи с всички останали работни процеси отлично. С него може да рендирате и обработвате видеа и снимки, без да се притеснявате от натоварването.

ASUS ROG G512LI-HN293

ВИЖ ЦЕНА

Технически спецификации:

  • Процесор: Intel Core i7 10750 Comet Lake;
  • Видео карта: nVidia GeForce GTX 1660 Ti 6144 MB;
  • Хард диск: 512 GB SSD;
  • Рам памет: 16 GB.

Високата производителност идва благодарение на 10-то поколение Comet Lake процесор. Той разполага с 6 броя ядра. Номиналната им честота е от 2.6 GHz, а при Turbo Boost достигат до 5 GHz. Процесорът е снабден с 12 MB кеш и 14 нм. Към него има споена Intel UHD Graphics, която рядко влиза в употреба.

Причината за това е отличната допълнителна GeForce GTX видео карта. Тя се справя чудесно с всички по-нови игри и е способна да изведе най-високо fps при най-високи графики. Приятна изненада е рам паметта, която няма нужда да бъде надграждана. Спокойно може да се справи с по-новите игри, но все пак разполага с възможност за ъпгрейд до 32 GB.

Дисплеят е един от най-добрите, които може да получите на геймърски лаптоп. Той е 15.6 инчов с FULL HD IPS технология. Разполага със забележителна скорост на обновяване от 240 Hz и ниво на яркост от 300 нити. Мониторът работи добре и се справя отлично с проблясъците, а скоростта му предоставя няколко милисекунди по-бързо време за реакция от конкурентите си.

Относно свързаността, разполагате с:
  • 1 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x USB 3.2 Type C Gen 2;
  • 3 x USB 3.2 Type A Gen 1.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS ROG G512LI-HN293

Клавиатурата на лаптопа разполага с 4 зонова RGB подсветка, а изключително интересен детайл е RGB лентата, опасваща долната част на корпуса. Както повечето лаптопи от серията и този може да променя цвета на осветлението, а по традиция бутоните WASD са оставени прозрачни.

Тъчпадът разполага с два броя бутони, а за звукът се грижат малко слабите високоговорители с 3 W мощност. Лаптопът разполага и с вграден микрофон с опция за заглушаване на страничния шум.

ASUS ROG G512LU-AZ124 е лаптоп, който може да се справи с всяко предизвикателство, което му задават. И въпреки тежките натоварвания, никога няма да направите компромис със скоростта. Машината е оптимизирана достатъчно добре, за да не се налага да извършвате ъпгрейд в близките няколко години.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.