ASUS ROG G733QM-HG001 – невероятно геймърско изживяване

ASUS ROG G733QM-HG001 може да ви впечатли по много начин – от футуристичния си външен вид, през усещането, което доставя, но най-вече – невероятната си скорост.

ASUS ROG G733QM-HG001 е лаптоп, който е създаден и насочен изцяло към геймърската аудитория. Разбира се може да бъде използван от всеки потребител, но за да усетите най-точно какво предлага тази машина, трябва да се потопите в света на сериозния гейминг.

ASUS ROG G733QM-HG001

ВИЖ ЦЕНА

Технически спецификации:

  • Процесор: AMD Ryzen 7 5800H
  • Видео карта: nVidia GeForce RTX 3060 6GB
  • Хард диск: 1 TB SSD
  • Рам памет: 16 GB.

Както сами виждате, спецификациите му са насочени към високата производителност. Процесорът е със Zen 3 архитектура и цели 8 броя ядра. Те са с номинална честота от 3.2 GHz, а при Turbo Boost достигат до 4.4 GHz. Лаптопът разполага с една от най-добрите видео карта на nVidia. Тази комбинация, предоставя максимално fps, дори при най-високи нива на детайла.

Рам паметта е 16 GB, което позволява стартиране дори на най-тежката игра и свободно изпълняване на други задачи. За по-взискателните, лаптопът предоставя възможност за максимална поддържана памет от 64 GB.

Но за да бъде едно геймърско изживяване наистина добра, трябва и мониторът да бъде отличен. Затова ASUS са се погрижили да снабдят този лаптоп с 17.3 инчов FULL HD дисплей, както и 100% sRGB. Той разполага с яркост от 300 нити и скорост на обновяване 300 Hz. Така проследяването на играта става много по-лесно, с време за реакция от около 3 ms.

Относно свързаността, разполагате с:

  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x HDMI 2.0;
  • 1 x USB 3.2 Type C Gen 2;
  • 3 x USB 3.2 Type A Gen 1.

Лаптопът разполага и с технология за отстраняване на страничния шум от микрофона – AI mic noise-cancelling.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS ROG G733QM-HG001

Охлаждането на лаптопа е тихо и ефикасно. Процесорът е с течно охлаждане, а вентилаторите разполагат с цели 84 лопатки с нова форма. Въздухът се предава между радиаторите, за да премахне топлината по-бързо. Можете да персонализирате системните настройки според изпълняваните приложения, така че нивото на охлаждане и шум да се оптимизират автоматично в съответствие със задачите за използване.

Действително ASUS ROG G733QM-HG001 е лаптоп, който може да ви служи дълги години, без да се налага да правите компромис с качеството. Оптимизиран максимално и добре споен, този компютър работи гладко, държи fps-то високо, а геймингът се превръща в нещо повече от игра.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.