ASUS ROG GA401II-HE009 – геймърски лаптоп с красив дизайн

ASUS ROG GA401II-HE009 е лаптоп, предназначен не само за геймъри, но и за потребители, които ще го използват в офис среда.

ASUS ROG GA401II-HE009 разполага с изключително добри параметри, които го правят подходящ за гейминг. Някои от основните характеристики могат да бъдат подобрени, но цялостното усещане при гейминг с лаптопа е за приятно и безпроблемно използване.

ASUS ROG GA401IV-HE159T

ВИЖ ЦЕНА

Въпреки това, новите геймърски предложения, засилени на high quality детайли, ще създадат малко проблеми и намаляване на fps-то. Това се дължи най-вече на процесора и видео картата.

AMD Ryzen 5 4600HS, с архитектура Zen 2 и 6 броя ядра с Turbo Boost честота от 4 GHz. Процесорът е способен да произведе мултитаскинг и да се справи с всички натоварвания. Лесно можем да го сравним с десета генерация на Intel Core i5, като в някои отношения този процесор се справя по-добре. Въпреки това за цената, на която се предлага лаптопа, съвсем подходящо (а и по-добре) би стоял процесор Ryzen 7.

Видеокартата – добре познатата nVidia GeForce GTX 1650 Ti с капацитет на видео паметта 4 GB. Добро предложение подходящо за умерен гейминг. С внимание към детайла, ще предостави добра картина на всички потребители. Но, ако желаете професионален гейминг, с изключително високи, качествени картини и обработка на информация, може би трябва да се насочите към някое RTX предложение.

За съхранение на информация, производителят е предоставил 512 GB SSD, а рам паметта е 8 GB. И тук, като че ли се създава усещането за необходимостта от малко повече пространство и памет.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS ROG Zephyrus M15 GU502LW-HC032T

Най-големият плюс на ASUS ROG GA401II-HE009 е неговия дизайн! Изключително красив сребрист цвят. Създава усещането за стил. Черните елементи в него като клавиатура и рамка на дисплея, дават възможност на по-улегналите потребители, да използват същия в офиса си.

Дисплеят е 14 инчов FULL HD със скорост на обновяване 120 Hz. Впечатляващи са и габаритите на компютъра. Удобен за пренасяне, със своите едва 1.6 kg, този лаптоп може да се превърне в подходящ партньор за всеки тип потребител.

Безспорно ASUS ROG GA401II-HE009 не е най-добрите геймърски предложения, но е изключително красив, удобен за работа и стилен лаптоп.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.