ASUS ROG GL10CS-RO125D – нов модел компютър за професионален гейминг

Представяме Ви един от най-добрите, стилни и достъпни геймърски компютри на пазара – ASUS ROG GL10CS-RO125D. Компютърът е изключително добър, подходящ за професионален гейминг, а в долните редове ще Ви запознаем с неговите плюсове, технически характеристики и на каква цена може да бъде ваш.

 

ASUS ROG Strix GL10CS

ВИЖ ЦЕНА

Технически характеристики:

  • Процесор: Производител – Intel Core i5, модел – 9400F
  • Видео карта: nVidia GeForce GTX 1660 6GB
  • Хард диск: 512 GB SSD
  • Дънна платка: Гнездо: 1151, Чипсет: Intel B360
  • РАМ памет: 16 GB

ASUS ROG GL10CS-RO125D е оборудван с изключително бърз процесор на Intel.

Процесорът, който използва ASUS работи изключително добре, а в комбинация с наличната рам памет, компютърът предоставя на потребителя изключително удоволствие от работата с него. При ежедневна употреба ще забележите, че машината работи изключително гладко, приложенията се стартират бързо, а достъпът до информация е мигновен.

За графиката на ASUS ROG GL10CS-RO125D отговаря уникалната видео карта nVidia GeForce GTX 1660 6GB.

Видеокартата, използвана за ASUS ROG GL10CS-RO125D е подходяща за натоварвания от всякакъв вид. Без съмнение ще се справи добре с обработването на снимки, видеа и сърфиране в интернет. Видеокартата е напълно достатъчна и за перфектното възпроизвеждане на любимите Ви игри. Охлаждането, което предоставя компанията е от последно поколение. То ще Ви позволи да натоварете компютъра до краен предел, без да усетите промяна в производителността му.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS ROG Strix GL10CS

Дизайнът на кутията на ASUS ROG GL10CS-RO125D е изключително впечатляваща.

Компанията се е постарала да предостави иновативен дизайн. Цветът на избрания от нас модел е класически. Кутията разполага с всички необходимо портове за свързаност, като HDMI, USB, Audio jacks, всички видове монитори и др. Визията и функционалностите му предоставят възможност да бъде използван не само при домашни условия, но и при извършване на офис работа.

В заключение може да кажем, че към настоящият момент ASUS ROG GL10CS-RO125D е едно от най-добрите геймърски предложения на пазара. Той е подходящ, ако търсите баланс между домашен компютър и такъв за професионален гейминг.

Повече детайли относно модела и цената, към която е включена и безплатна доставка, може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.