Модерен, мощен и на добра цена – ASUS S435EA-KC046T

ASUS S435EA-KC046T се опитва да бъде модерно, дългосрочно и мощно решение – но дали е възможно превдид цената му?

ASUS S435EA-KC046T е малък достъпен лаптоп, който изглежда по-стилен от повечето си конкуренти. И ги бие по отношение на живота на батерията. ASUS подбива конкуренцията си и при размерите. Този лаптоп се стреми да бъде тънък, лек и достатъчно здрав, за да поеме всеки удар. Независимо от това той осигурява солидна производителност.

ASUS S435EA-KC046T

ВИЖ ЦЕНА

Размерите на лаптопа са 322 x 15.9 x 204 мм, а теглото му 1.3 кг. Той има свежи, скосени ръбове, малки рамки и много алуминий. Красивият външен вид е съчетан с разумно качество на изработка. Въпреки, че дебелината му е едва 15.0 мм, ASUS са се постарали да снабдят тази машина със следните портове:

  • 1 x USB 2.0;
  • 1 x HDMI;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x USB 3.2 Type A Gen 1;
  • 2 x Thunderbolt v4;
  • Micro SD.

Не е учудващо, че лаптопът не разполага с цифрова част на клавиатурата, съдейки по малките му размери. Клавиатурата обаче е последователна и бърза. Тя разполага и с подсветка, а Enter бутона е оцветен в контрастен светъл цвят.

Екранът е 14 инчов Full HD. Той осигурява ярки и живи цветове, но липсва широчина, за да се справи с по-взискателните краски.

Разполага с IPS и резолюция 1920 х 1080. За ежедневна работа, сърфиране в мрежата и гледане на видео тези спецификации са абсолютно добре, особено при тази цена. Още повече, че лаптопът разполагас  яркост от 400 нити, което е дори в повече от необходимото.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS S435EA-KC046T

Относно техническите характеристи. Лаптопът използва четириядрен Tiger Lake процесор Intel Core i5 1135 G7 със скорост 2.4 GHz. Спецификацията се допълва от 8 GB RAM, 512 GB SSD и интегрирана Intel Iris Xe Graphics. Чипът на процесора е достатъчно мощен, за да се справи с всяко Office приложение, сърфиране и редакция на снимки. Способен е да се справи и с видеообработка, но там се изисква повече търпение.

Животът на батерията е едно основно качество. С яркост, зададена на 150 нита, лаптопът може да издържи до 13 часа работа. При нормални и по-натоварващи дейности, лаптопът се справя безпроблемно с пълен работен ден.

ASUS S435EA-KC046T е страхотен ултрабук, превъзхождащ много от конкурентите си. Комбинацията от алуминий и добре познати характеристики, правят лаптопа добро решение за ежедневна работа.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.