Модерен и мощен лаптоп от ASUS S435EA-KC047

ASUS S435EA-KC047 e компактен, добре изграден и добре изглеждащ лаптоп, със солиден процесор и страхотен живот на батерията.

ASUS S435EA-KC047 е дистатъчно малък като размери, за да бъде лесно преносим и винаги под ръка. Той изглежда стилно, дори много по-добре от повечето си конкуренти, а по отношение живота на батерията е едно ниво над тях.

ASUS S435EA-KC047

ВИЖ ЦЕНА

Лаптопът изглежда страхотно, качеството на изработка е добро, а теглото е едва 1.3 кг. Той има свежи, скосени ръбове, малки рамки и много алуминий. Моделът, който ви показваме пристига с елегантен, светло сив цвят. Големината му е 322 x 15.9 x 204 мм и лесно може да се побере във всяка раница.

Откъм свързаност, лаптопът разполага с един HDMI, два порта Thunderbolt 4, жак за слушалки, USB 2.0, USB 3.2 Type A и слот за Micro SD. Под клавиатурата, производителят е разположил и четец за пръстови отпечатъци. Машината разполага и с уеб камера, която не е най-добрия компонент, а за звуковите качества се грижат високоговорители Harman Kardon.

Екранът е 14 инчов, осигуряващ ярко качество на картината. Той разполага с Full HD IPS дисплей с резолюция от 1920 х 1080. За ежедневна работа и сърфиране в мрежата, спецификациите са абсолютно приемливи, предаванията и видеата изглеждат страхотно, а уеб страниците и леките игри са ярки и живи.

Процесорът Intel Core i5 1135 G7 с 4 бр. ядра и Tiger Lake архитектура осигурява солидна основна производителност. Спецификацията се допълва от цели 16 GB РАМ и 512 GB SSD. За графиката отговаря вградената Intel Iris Xe Graphics. Конфигурацията предоставя достатъчно мощ, за да се справи с ежедневните натоварваия, мултитаскинг браузване и основни редакционни програми за снимки. При по-сериозен мултитаскинг, лаптопът се усеща тих и сравнително хладен.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS S435EA-KC047

Един от най-големите плюсове на този преносим компютър е животът на батерията. С яркост, зададена на 150 нита, ASUS-ът издържа около 15 часа и 40 минути! При засилени компоненти, лаптопът ще осигури приятна и гладка работа през целия ви работен ден.

ASUS S435EA-KC047 е страхотен ултрабук, отличаващ се от конкурентите със солидна изработка и дълъг живот на батерията. С малкото си, но здраво шаси, той е подходящ за пренасяне във всякакъв размер чанта и е достатъчно мощен, за да изпълни задачите си.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.