Компактен, добре изглеждащ и мощен – ASUS S435EA-KC048T

ASUS S435EA-KC048T e компактен, здрав, добре изглеждащ лаптоп, който освен приятен външен вид има и достатъчно добри характеристики.

ASUS S435EA-KC048T е малък 14 инчов лаптоп, който изглежда по-стилен от повечето си конкуренти, превъзхожда ги по отношение на производителността, а батерията му е изключително издръжлива.

ASUS S435EA-KC048T

Основни характеристики:

  • Дисплей: 14 инча 1920 x 1080 LCD FULL HD;
  • Процесор: Intel Core i7-1165 G7;
  • Видео карта: Intel Iris Xe graphics;
  • РАМ: 8GB LPDDR4X;
  • Хард диск: 512 GB SSD;
  • Размери: 322 мм x 204 мм x 15.9 мм;
  • Тегло: 1.3 кг.

ВИЖ ЦЕНА

VivoBook S14 се справя фантастично с балансирането между елегантен дисплей с по-смели щрихи. Луксозната му страна си личи от скосените ръбове, малки рамки и много алуминий. Лаптопът пристига със зелен капак, неоново ограден Back бутон, съчетани в разумен размер. Теглото му е 1.3 кг и е с дебелина 15.9 мм, което го прави сравнително малък.

В лявата част на корпуса има HDMi изход, два порта Thunderbolt v4 / USB – C и жак за слушалки. От дясната страна има два USB порта в пълен размер и четец за Micro SD. За по-голяма сигурност, под клавиатурата е разположен четец за пръстови отпечатъци.

Камерата не е най-силният компонент на тази машина. Той разполага с 720p уеб камера с посредствено качество, без поддръжка на Windows Hello. Лаптопът не рапзолага и с цифрова клавиатура, което не е болка за умиране, тъй като тя е достатъчно бърза, а бутоните са солидни.

С тази машина ASUS се цели в средния клас лаптопи. Така, че дисплеят е насочен изцяло в този диапазон. 14 инчов FULL HD с 400 нити яркост и резолюция от 1920 х 1080 пиксела. За ежедневна работа, сърфиране в интернет и гледане на видеа, този екран е чудесен.

Откъм производителността сме приятно изненадани. Лаптопът е оборудван с Intel Core i7 1165 G7 процесор с Tiger Lake архитектура и 4 бр ядра.

Разполага и с подобрената вградена видео карта Intel Iris Xe Graphics, 8 GB LPDDR4X РАМ и 512 GB SSD. Както сами виждате, въпреки че е насочен към средния клас лаптопи, производителността му е изключително висока. Лаптопът е способен да подкара по-тежки програми за видеообработка и такива за обработка на снимки. По-смелите от вас могат да опитат да подкарат някоя друга игра, но не може да очаквате чудеса от храброст. Въпреки това леки игри за убиване на времето, ще работят чудесно.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS S435EA-KC048T

Основният фактор, за който трябва да внимавате при закупуването на такъв тип лаптопи е животът на батерията. Тук тя е 4 клетъчна 67 Wh, а животът й е фантастичен. С намалена яркост от около 150 нити, батерията е способна да издържи до 16 часа работа! Да, дори да не намалявате характеристиките на лаптопа, той ще е в състояние да издържи пълен работен ден, при мултитаскинг. Ако все пак сте пропуснали да заредите батерията, 65 W адаптер може да вдигне батерията до 60% за около 1 час.

За всички, които харесват елегантен алуминиев корпус, с интересно цветово решение, добра характеристика и още по-впечатляващ живот на батерията, то безспорно ASUS S435EA-KC048T е вашият избор.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.