ASUS S435EA-KC049T – модерен, мощен и с дълготрайна батерия

ASUS S435EA-KC049T e добре изглеждащ лаптоп с  дълъг живот на батерията, компактен и предоставя качествено изображение от екрана.

ASUS S435EA-KC049T e компактен, достъпен лаптоп, който изглежда по-добре от повечето си съперници. Що се касае до живот на батерията, това е един от най-добрите лаптопи. Лаптопът подкопава конкуренцията си и в размерите, създавайки едновременно тънък и здрав корпус, който е способен да понесе и по-тежки удари.

ASUS S435EA-KC046T

ВИЖ ЦЕНА

Лаптопът разполага с 11 поколение процесор Intel Core i7 1165 G7 Tiger Lake, с 4 броя ядра, номинална честота от 2.8 GHz и TurboBoost от 4.7 GHz. Процесорът е изключително добър, но отстъпва на току-що излезлите М1 процесори, относно скоростта. Въпреки, че е малко по-бавен от основните си конкуренти от AMD и M1, този процесор има изключително добро течно охлаждане, като дори при сериозен мултитаскинг остава сравнително хладен.

За графиката отговаря новата Intel Iris Xe Graphics. Тя обещава лек гейминг, възможност за справяне с по-тежки програми за видеообработка или обработка на снимки.

Въпреки, че е предназначен за потребители, които го използват предимно за офис пакет, този лаптоп се справя и с по-тежките натоварвания. Благодарение на завишения си капацитет от 16 GB LPDDR4X RAM може да поеме всичко, което реално може да бъде подкарано на него.

Конфигурацията се допълва от 512 GB SSD, което може да се струва малко на някои от вас. Но трябва да имате предвид, че лаптопът е предназначен за работа и големи игри нямат място в библиотеката му.

Външният му вид е класически, алуминиев с тънки рамки около екрана и красива подсведка. Цветът на капака е тъмно зелен, което автоматично го насочва към по-младите потребители. Под клавиатурата виждаме и сензор за пръстови отпечатъци, а бутона Enter е оцветен в искрящ цвят.

ВИЖ ЦЕНА

Дисплеят разполага с 14 инча FULL HD екран с яркост от 400 нити и резолюция от 1920 х 1080 пиксела. Теглото на тази машина е едва 1.3 кг., което го превръща в лесно преносим и адаптивен лаптоп.

ASUS S435EA-KC046T

Но най-големият бонус, който ще получите е животът на батерията. При яркост на екрана от 150 нити, лаптопът предоставя около 15 часа работа в режим на автономност. В този сегмент, той буквално отвява конкуренцията си, предоставяйки почти 2 работни дни.

ASUS S435EA-KC049T е чудесен лаптоп, който изглежда добре и има отличен живот на батерията. Ако може да си позволите цената от около 2200 лв. и търсите лаптоп, който ще върши чудесна офис работа за дълъг период от време, лаптоп който може да бъде използван навсякъде по всяко време и никога няма да ви предаде, то безспорно това е вашия избор.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.