ASUS S533EA-BN117 – надежден, компактен на разумна цена

ASUS S533EA-BN117 e изключително приятно предложение от ASUS. Работи добре, с прекрасни параметри, а цената му е наистина разумна.

ASUS S533EA-BN117 разполага с изключително приятен и изчистен външен вид. Дизайнът е проектиран, така че лаптопът да пасва на всяка раница. Теглото му е едва 1.8 кг. Капакът се предлага в няколко краски, като днешняи модел е в зелен цвят.

ASUS VivoBook S15

ВИЖ ЦЕНА

Клавиатурата е светеща, с контрастен „enter“ бутон. Като защита, производителят е предоставил възможност за пръстов отпечатък, а падът е с вградени бутони и възможност за мултитъч. Триклетъчна батерия се грижи за живота на лаптопа, като в режим на автономност е способен да изкара пълен работен ден.

Процесорът също се справя изключително добре, благодарение на Tiger Lake архитектурата си. Четирите броя ядра на Intel i5 1135 G7, с номинална честота от 2.4 GHz и Turbo Boost от 4.2 GHz, предоставят много прилична бързина. Превключването между табовете става бързо, мултитаскингът е добър и като цяло компютърът работи изключително бързо в работен режим.

Това донякъде се дължи и на 512 GB SSD. Определено приложенията стартират бързо, windows-ът се зарежда за секунди, а пространството е напълно достатъчно за съхранение на цялата Ви информация. Мултитаскингът от своя страна се подспилва от 8 GB рам, което е напълно достатъчно.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS VivoBook S15

За видео графиката се грижи Intel Iris Xe Graphics. Напълно достатъчна за работа, видеообработка, видео гледане, сърфиране в интернет. Не може да очаквате чудесни резултати при гейминг, но някои игри, които изискват по-ниски графики спокойно могат да бъдат подкарани.

Дисплеят е с формат FULL HD, цели 300 нити и 15.6 инча диагонал. Изключително наситен с цветове, осигуряващ добро качество дори при директна слънчева светлина.

Откъм свързаност, ASUS S533EA-BN117 отговаря на всички изисквания. Разполага с HDMI, USB 2.0, Audio Out / Микрофон, Micro SD, Thunderbolt v4, USB 3.2 Type A Gen 1.

В общи линии, можем да заключим че това е един изключително добър лаптоп в средния клас. Оптимизиран и изцяло насочен към млади, работещи хора или студенти, обичащи да вършат цялата работа бързо на лесно преносим компютър.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.