ASUS TUF FA706IH-HX162 – геймърски лаптоп с отлична мощ
ASUS TUF FA706IH-HX162 е лаптоп, който се цели да се нареди в елита на геймърските машини, при това на много по-разумна цена от своите конкуренти.

ASUS TUF FA706IH-HX162 е класически представител на геймърската линия на марката. Той разполага със здраво, закалено шаси и черен капак с логото на TU. ASUS е подложил TUF A17 на MIL-STD-810H тестове от военен клас, които обхващат строги тестове за издръжливост. Това означава, че лаптопът е способен да издържи на падания, удари и атмосферни влияния, по-добре от повечето си конкуренти.

ASUS TUF A15 FX506II-AL073

ВИЖ ЦЕНА

Лаптопът е оборудван с AMD процесор, който предоставя невероятна мощ.

Zen архитектурата разполага с 8 броя ядра с номинална честота от 2.9 GHz и TurboBoost от 4.2 GHz. Процесорът е изключително мощен, като в някои тестови показва завидно по-добри резултати от своите конкуренти от Intel. Способен е да издържи големи натоварвания за по-дълъг период от време.

Към процесора има споена AMD Radeon Graphics, която най-вероятно въобще няма да бъде използвана. TUF A17 разполага с допълнителна nVidia GeForce GTX 1650 4 GB GDDR6 видео карта. Видеокартата се задейства веднага, щом усети по-високи изисквания към картината. Графичният процесор е способен да изведе максимално fps дори от най-новите гейминг предложения. Работи отлично и се усеща най-добре, когато стартирате за пръв път любимата си игра.

ASUS TUF A15 FX506II-AL073

ВИЖ ЦЕНА

Дисплеят е наистина голям 17.3 инчовият монитор разполага с FULL HD IPS технология. Честотата на опресняване е цели 144 Hz. По този начин той ви извежда на следващо ниво и когато става въпрос за FPS всичко изглежда гладко. Заедно с графичната карта, без съмнение ще получите най-доброто геймърско изживяване. Дори при по-дълги геймърски сесии, машината остава сравнително хладна, а качеството на игра не се променя. Това се случва благодарение на четирите вентилационни отвора за ефективно разсейване на топлината.

Лаптопът се предлага с 8 GB DDR4 РАМ с честота от 3200 MHz и опция за надграждане до 32 GB. Капацитетът на съхранение е 1 TB SSD, което дава достатъчно пространство за съхранение на новите предложения. Машината работи добре при мултитаскинг. Може би по-екстремните потербители ще искат да надградят, но и така всичко е перфектно.

ASUS TUF FA706IH-HX162 е отлична машина, която се справя с всички по-тежки програми. Отличен е за гейминг, издръжлив е на удари (за по-темпераментните) и предостав отлични графики.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.