ASUS TUF FX506HE-HN004 – една от най-добрите игрални машини
ASUS TUF FX506LH-HN176 е изключително добър лаптоп, що се касае до гейминг. Неговите параметри безспорно са предназначени за дългочасови гейминг маратони.

Основни параметри на ASUS TUF FX506HE-HN004:

  • Процесор: 11 поколение Intel Core i7 11800H;
  • Видеo карта: nVidia GeForce RTX 3050 Ti 4GB;
  • РАМ: 16 GB;
  • Хард диск: 512 GB SSD
  • Дисплей: 15.6″ Full HD, 144 Hz.

ASUS TUF FX506HE-HN004 разполага с една от най-добрите видео карти в момента. Тя дава възможност на всеки потребител да игаре най-новите геймърски предложения, при това на най-високо ниво към детайла. Освен плюсовете, които се крият под капака, лаптопът разполага и с много добра вентилация, футуристичен външен вид и сертификат за изпитания за здравина. При режим на Wi-Fi, устройството е способно да предостави един от най-високите стандарти, който може да се похвали с невероятна скорост и пренос на данни.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS TUF A15 FA506QR

Лаптопът разполага с 11-то поколение Tiger Lake процесор. Intel Core i7 11800H e един от най-бързите и производителни процесори в момента.

Той е снабден с 4 броя ядра, всяко от които разполага с номинална честота от 2.3 до 4.6 GHz при TurboBoost. Това означава, че може да издържат на по-тежки и продължителни натоварвания, както и отлични възможности за мултитаскинг. Към процесорът има споена видео карта Intel UHD Graphics, която се задейства единствено, когато лаптопът усети че няма нужда да използва външата видео карта.

Перфектният процесор се допълва и от една от най-добрите видео карти. nVidia GeForce RTX 3050 Ti 4 GB, предоставя възможност за изживяване от друго измерение. Тя е способна да рендира, обработва снимки видеа, да играете игри (при това едновременно). Няма геймърско предложение, което да не може да бъде подкарано на тази машина.

Освен това ускорението на лаптопа се допълва от 512 GB SSD. Всъщност тук е и единствената ни забележка и тя е по-скоро от размера. Въперки, че може да бъде надграден, повечето потребители искат да закупят машина, готова за игра. А с тези характеристики, всеки един от по-запалените, ще желае да има възможно по-голяма бибилиотека. И тук е възможно предложения капацитет да не стигне. Мултитаскингът се допълва от 16 GB рам с максимално поддържана рам от 32 GB.

Дизайнът на TUF F15 е стандартен за серията. Разполага с отлична подсветка, а дизайнът му е от бъдещия век. Рамките около дисплея са тънки, като в горната има лека издатина, в която е поместена камерата. Клавиатурата е Chiclet и работи добре. Разполaга с RGB подветка, а бутоните WASD са прозрачни. Тъчпадът работи добре, с два видими бутона по него.

ВИЖ ЦЕНА

Дисплеят е 15.6 инчов Full HD с IPS панел.

Той предлага резолюция от 1920 х 1080 пиксела и яркост от 250 нити. Другото предимство на тази машина е скоростта на опресняване от 144 Hz. По този начин макар и за милисекунди вие разполагате с предимство пред останалите.

Безжичната връзка е 802.11 ax 2×2, а версията на Bluetooth 5.2. Откъм физическа свързаност производителят е предоставил богат набор от портове:

  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x HDMI 2.0;
  • 3 x USB 3.2 Type A Gen 1;
  • 1 x Thunderbolt v4.

ASUS TUF A15 FA506QR

БезспорноASUS TUF FX506HE-HN004 е една от най-производителните машини на пазара. Освен чудесни характеристики, лаптопът разполага и с достатъчно здрав корпус, което в никакъв случай не влияе на теглото му. Той е с размери 359 x 22.8 – 24.3 x 256мм и тегло от едва 2.3кг. Безспорно, тази машина ще съумее да покдара всички ипредложения на пазара, при това по начин, който да усетите максимална наслада от играта.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.