ASUS TUF FX506LU-HN002 – производителност и дизайн в едно

ASUS TUF FX506LU-HN002 е красив лаптоп, със силна производителност, корпус, достатъчно лек за пренос и дълъг живот на батерията.

При отварянето на ASUS TUF FX506LU-HN002 лаптопът наподобява изключително много ZEPHYRUS серията, а не прилича на стандартните TUF модели. Обикновено, тази серия използва по-обикновен дизайн, но днешният представител определени е изключително красив.

ASUS TUF A17 FA706IU-H7101

ВИЖ ЦЕНА

Дебелината на лаптопа е изключително тънка и лесна за събиране дори в по-малка раница. Теглото е 2.3 кг. Корпусът е изграден от красив алуминий с прекрасен сив цвят, така че не се губи твърдост при пренасяне. Долната част на лаптопа е пластмасова, което за съжаление отчитаме като минус.

15.6 инчовият дисплей с LCD LED технология и опресняване от 144 Hz. Резолюцията, с която лаптопа разполага е 1920х1080, а към него са прибавени 250 нити. Лаптопът разполага и с HD камера, позиционирана в централната част на горната рамка.

Що се отнася до гейминга, ние основно ги делим на две – свръх мощни или лесно преносими. Този попада някъде по средата. Изключително компактен, но и с добри характеристики.

Например десето поколение процесор Intel Core i5 10300H. Бърз, надежден и значително по-добър от някои представители на i7. Способен е да понесе значително натоварване и мултитаскинг. Четири ядра върху Comet Lake архитектура доставят до 4.5 GHz Turbo Boost честота.

РАМ паметта е 8 GB с максимално поддържана памет 32 GB. 512 GB SSD осигуряват едно прилично пространство за съхранение на данни, игри, филми и приложения.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS TUF A17 FA706IU-H7101

За графичното оформление на картината, ASUS TUF FX506LU-HN002 са подбрали nVidia GeForce GTX 1660 Ti с памет от 6 GB. Видео картата поддържа всички игри. Дори на високи нива на детайл може да играете с прилично ниво на fps. Вентилаторите работят добре и като цяло при високо натоварване лаптопът се държи добре, без излишно загряване.

ASUS TUF FX506LU-HN002 е чудесен лаптоп за всички, които търсят перфектното съчетание между сила и дизайн. Подходящ е за гейминг, за работа, за пренос, за офис и за използване в домашни условия.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.