Неподправена геймърска мощ – ASUS TUF FX516PE-HN023

ASUS TUF FX516PE-HN023 е безупречен геймърски лаптоп с уникален дизайн, брутални характеристики и 144 Hz опресняване на картината.

ASUS TUF FX516PE-HN023 предоставя възможност за игра на най-високо ниво. Оборудван с най-новите технологични достижения, този лаптоп е в състояние да предостави достъп на потребителя до най-новите геймърски предложения. Освен това в режим на Wi-Fi предоставя един от най-високите стандарти, който може да се похвали с невероятна скорост и пренос на данни. Разполага с футуристичен дизайн и RGB игрална клавиатура.

 

ASUS TUF FX516PR-AZ019T

ВИЖ ЦЕНА

Спецификации:

  • Процесор: Intel Core i7 11370H;
  • Видеo карта: nVidia GeForce RTX 3050 Ti 4GB;
  • РАМ: 16 GB;
  • Хард диск: 1 TB SSD.

Този лаптоп разполага с 11-то поколение процесор на Intel Core i7 11370H с 4 броя ядра. В комбинация с отличната nVidia GeForce RTX 3050 Ti 4 GB видео карта, предоставя възможност за изживяване от друго измерение. Ускорението на лаптопа се допълва от 1 ТB SSD, а мултитаскингът се допълва от 16 GB DDR4 рам с максимално поддържана рам от 32 GB.

Сами виждате, че този лаптоп е готов за бой. Това е машина, която ще ви предостави достъп и до най-малките дейтали свързани с картината. FPS при всички игри върви на максимум, при това при най-високо ниво на графиката.

ВИЖ ЦЕНА

Дисплеят е 15.6 инчов Full HD с IPS панел.

Той предлага резолюция от 1920 х 1080 пиксела и яркост от 250 нити. Другото предимство на тази машина е скоростта на опресняване от 144 Hz. По този начин макар и за милисекунди вие разполагате с предимство пред останалите. Откъм свързаност лаптопът не разполага със слот за Micro SD, но пък производителят е предоставил богат набор от портове:

  • 1 x HDMI 2.0;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 3 x USB 3.2 Type A Gen 1;
  • 1 x Thunderbolt v4.
  • ASUS TUF FX516PR-AZ019T

Клавиатурата работи добре на допир и изпълнява мигновенно всеки натиск. Разполaга с RGB подветка, а бутоните WASD са прозрачни. Тъчпадът работи добре, с два видими бутона по него.

ASUS TUF FX516PE-HN023 е лаптоп, който безпроблемно може да подкара всяка игра на най-високи характеристики.

Освен всичко останало производителят е предоставил достатъчен капацитет за рам памет, за да може лаптопът спокойно да се справя с по-тежки задачи като видеообработка и рендиране. Цената за тази конфигурация е повече от разума, като може да бъдете сигурни, че машината ще ви служи дълъг период от време.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.