ASUS UM325UA-KG020T – един от най-красивите лаптопи

ASUS UM325UA-KG020T е един от най-красивите лаптопи на пазара. Със своя външен вид, той привлича потребителите, но дали и под капака е толкова добър?

Първото нещо, което трябва да отбележим, е външният вид на ASUS UM325UA-KG020T. Изключително красив и стилен лаптоп. Производителят е избрал прекрасен сребрист цвят с чудесни отенъци.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS UM325UA-KG020T

Дисплеят е само 13.3 инча, но рамката около него е толкова тънка, че създава усещане за по-голям монитор. В горната част на рамката е вградена HD камера, която за разлика от повечето модели – не е издадена. Клавиатурата е с издадени копчета, без излишните бутони с цифри в десния ъгъл. Затова те са изнесени в тъчпада, като при настройка от потребителя, те могат да бъдат използвани.

Дисплеят е с формат Full HD и резолюция от 1920 х 1080. Яркостта му е цели 400 нити. Това е изключителен OLED монитор, в който рядко ще забележите проблясъци, дори когато слънцето грее директно в него.

Цялостната изработка на ASUS UM325UA-KG020T е изключително качествена. При допир не се усещат пукания, а краищата са допълнително закалени. Въпреки това лаптопът е изключително лек – едва 1.11 кг! Със своите размери този лаптоп мжое да бъде побран дори и в дамска чанта.

ВИЖ ЦЕНА

Достатъчно добър ли е обаче, за компактните си размери?

Да! Под корпуса на този лаптоп се крие процесор AMD Ryzen 5 5500U. Шестядреният процесор е разположен върху архитектура Whiskey Lake и е с номинална честота от 2.1 GHz и TurboBoost 4 GHz. Този процесор е способен да подкара машината така, че никога да не усетите затормозяване при работата му. Работи изключително бързо и е подходящ за мултитаскинг, сърфиране в интернет и дори по-сериозни натоварвания като видеообработка.

Към процесорът е прикрепена вградена AMD Radeon RX Vega 6 GDDR6 видео карта. Това е една прекрасна видеокарта, способна да възпроизведе най-висококчествените картини и видеа. Подходяща е за лек до умерен гейминг. Но трябва да имате предвид, че този лаптоп не е предназначен за игри (особено с оглед малкия му дислпей).

ASUS UM325UA-KG020T

ВИЖ ЦЕНА

За съхранението на информация в ASUS UM325UA-KG020T се грижи 512 GB SSD хард диск. Изключително бърз, добре работещ и с голям капацитет, този хард диск е перфектно решение от производителя.

Със своята рам памет от 8 GB това е един от най-добрите лаптопи, предназначени за работа. Със скромните си габарити ASUS UM325UA-KG020T е подходящ, както за студенти, така и за работещи хора. Той може да бъде пренасян от едно място на друго, без това да затормозява собственика му. Перфектните му характеристики, ще го направят верен помощник на всеки един от Вас!

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.