ASUS UX325EA-KG257T – красота и производителност

ASUS UX325EA-KG257T е красив, невероятно тънък и лек, а с чудесната производителност е бонус към красивия външен вид.

ASUS UX325EA-KG257T изглежда изключително добре, както повечето лаптопи от ZenBook линията. Шасито е направено от алуминиева сплав с Pine Grey цвят. Освен лъскавото, хромирано лого, няма да намерите нищо друго на елегантния капак. И след като окото ви вече е попаднало върху логото, може да обърнете внимание на концентричните кръгове, които го описват.

ASUS UX325JA-AH050R

ВИЖ ЦЕНА

Вътрешността на лаптопа е изградена от матова повърхност. Той е снабден с ErgoLift, който повдига клавиатурата с около 3 градуса, за да направи писането още по-удобно. Рамките на дисплея са сведени до минимум, за да опашат 13.3 инчовия дисплей. Теглото на лаптопа е 1.11 кг, а размерите му са 304 x 13.9 x 203 мм.

Дисплеят на тази машина е 13.3 инчов с размери 1920 х 1080 пиксела. Достатъчно ярък, за което се грижат 400 нити и формат на дисплея Full HD с OLED технология.

Клавиатурата е еластична и удобна с LED подсветка. Тя може да се регулира, като става съответно по-ярка или по-слаба. Тъчпадът е огромен за размерите на лаптопа. Той разполага със стъклена повърхност, а най-големият му плюс е че може да се превърне на NumberPad.

За производителността се грижи Tiger Lake процесор, който предоставя високи честоти идващи от Intel Core i7 1165G7 с 4 бр. ядра и номинална честота от 2.8 до 4.7 при TurboBoost.

РАМ паметта е 8 GB с 512 GB SSD. Работи изключително бързо, зарежда приложенията мигновенно. Подходящ е за лек мултитаскинг и непрофесионална обработка на видеа и снимки. С новият процесор пристига и нова графична карта. Intel Iris Xe Graphics, обещава лек гейминг и добри графични оформления.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS UX325JA-AH050R

Що се касае до живота на батерията – според производителят тя може да достигне до 9 часа в режим на работа. А при пестене на батерията и намаляване на качеството на картината на 150 нити, лаптопът може да издържи около 14 часа.

ASUS UX325EA-KG257T е лаптоп, който привлича всички с приятния си външен вид и компактни размеир. Новата бизнес линия на компанията, определено е снабдена и с някои от най-добрите спецификации, а откъм свързаност предлага всичко необходимо – HDMI, USB, Thunderbolt и Micro SD. Определено препоръчваме на всички, които търсят лек, производителен и с голям живот на батерията лаптоп.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.