ASUS UX325EA-KG347 – тънък, мощен, работен лаптоп
ZenBook се наложиха на пазара като линия за бизнес лаптопи. Такова е и днешното предложение ASUS UX325EA-KG347. Той разполага с 11 поколение процесор, отлична видео карта и компактни размери.

ASUS UX325EA-KG347 е един от най-малките и леки лаптопи с 13,3-инчов дисплей, който можете да закупите, с размери 304.2 x 13.9 x 203 мм и тегло само 1,14 кг. Asus е направил инженерен подвиг тук. А такова малко шаси изисква и изключително тънки рамки около екрана. Asus казва, че ZenBook 13 има 88 процента съотношение екран към тялото.

ASUS ZenBook 14 UX433FAC-A5290T

ВИЖ ЦЕНА

Лекият ZenBook 13 разполага с прекрасен Lilac Mist цвят.

ZenBook 13 е приятен и достатъчно компактен и лек, за да не ви натоварва на раменете, когато го носите в чанта. Когато отворите капака на лаптоп, шарнирът се простира под основата на клавиатурата. Той леко накланя лаптопа нагоре, за да се увеличи комфорта при писане. Този шарнир ErgoLift е опора на лаптопите на Asus от няколко години и ъгълът, който предлага, е приятен за тези, които го предпочитат.

Самата клавиатура има здрави клавиши и чудесни тихи ключови превключватели. За съжаление, Asus е включил допълнителна колона от клавиши от дясната страна (Page Up, Page Down, Home и End), които налагат малко смачкване на всички бутони, което ги прави малко тесни за големите ми пръсти.

Тъчпадът работи страхотно, като можете дори да го трансформирате в калкулатор. Иновативният ScreenPad е комбинация от вторичен сензорен екран и тъчпад. Но подобно на Touch Bar на Apple, това не е задължителна функция.

Дисплеят е 13.3 инча Full-HD (1920 на 1080 пиксела) панел с OLED подсветка. Той може да бъде конфигуриран с яркост 400 нита. Дисплеят разполага с лъскаво покритие, за да се справя добре с светлинните оттенъци.

ZenBook 13 е един от първите лаптопи с процесорите Tiger Lake на Intel.

ASUS ZenBook 14 UX433FAC-A5290T

ВИЖ ЦЕНА

Intel Core i5-1135G7 има четири ядра и базова честота от 2.4GHz. Той също така използва най-новия процесор Iris Xe Graphics на Intel. Този интегриран графичен двигател предлага производителност, близка до тази на игрален лаптоп от начално ниво с дискретен графичен процесор. Графичната карта е благодат за хората, които предпочитат ултрапортативен лаптоп, но понякога искат да играят игри на него.

Като цяло ZenBook 13 демонстрира отлична графична и компютърна производителност, което е очаквано предвид неговия авангарден процесор. Например, той отбеляза леко предимство пред своите базирани на Windows конкуренти в тестовете за производителност.

За скоростта на машианта се грижат и 512 GB SSD капацитет на съхранение. А мултитаскингът се допълва от 8 GB РАМ.

Това е един отличен бизнес лаптоп. Освен скромните си размери, ASUS UX325EA-KG347 е готов да зарадва всеки потребител с отлична производителност. Машината изглежда страхотно, както и работата с нея се усеща прекрасно.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.