ASUS UX363EA-HP186R – 2v1 TouchScreen лаптоп

ASUS UX363EA-HP186R e първокласен 2в1 лаптоп, който е бърз, работи безшумно при ежедневна употреба, батерията има разумен живот и е на сравнително достъпна цена.

ASUS UX363EA-HP186R е част от актуализираната линия на ултрабуци ZenBook, която ASUS пусна наскоро. Както подсказва името, този лаптоп е изграден върху Intel Tiger Lake хардуер и споделя много от характеристиките с останали ZenBook. Разполага с метална конструкция, добри качества на екрана и голяма батерия, която се зарежда с USB-C.

ASUS UX363EA-HP186R

ВИЖ ЦЕНА

Лаптопът е изработен от метал, със здрави алуминиеви части, поставени върху пластмасова вътрешна рамка. Дори при силно натискане, клавиатурата поддава леко, а вътрешността не скърца излишно. Честно казано, лаптопът се усеща малко по-тежък от стандартния вариант без Flip, но пък 1.3 кг не е тегло, което може да изплаши някого.

Тук ще забележите малко по-одебелената рамка около екрана, но пък в горната й част е разположена HD web камера. От естетическа гледна точка, обаче, този лаптоп е приятен за гледане. С тъмносива цветова гама, фини концентрични кръгове на капака и матов интериор със сигурност изглежда достатъчно изискано.

Подобно на другите ZenBook и този разполага с интегрирана система на панти Ergolift. Това означава, че корпусът се повдига на две гумени крачета, поставени в долната част на екрана, на гърба, което позволява подобрен въздушен поток.

Лаптопът е оборудван с два USB-C порта с поддръжка на Thunderbolt 4, както и HDMI порт, USB-A и четец за Micro SD карти.

Клавиатурата е с малко намален размер, което прави свикването с нея малко по-трудно от обичайното. За сметка на това тъчпадът е голям и отново разполага с внедрен NubmerPad.

ASUS UX363EA-HP186R разполага със сензорен екран с 13.3 инчов панел, който разполага с Full HD OLED със 100% sRGB покритие. Екранът има добри черни нива и нива на контраст, прилични ъгли на видимост и 400 нита яркост, което е добре за използването на открито.

Относно хардуера: лаптопът рапзолага с Intel Core i5 Tiger 1135G7 процесор с 4 броя ядра и Tiger Lake архитекетура. Процесорът работи добре при едноядрени задачи и сравнително добре при мултитаскинг. Графиката е основната новост при този лаптоп, като тук за нея отговаря Intel Iris Xe Graphics. Конфигурацията е получила 8 GB рам, а за хард диска се грижат 512 GB SSD.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS UX363EA-HP186R

Процесорът и паметта са споени на дънната платка, а вътрешността на лаптопа е заета в по-голямата си част от батерията. Лаптопът разполага с 4 клетъчна 67 Wh батерия, която в издържа от 5 до над 10 часа в зависимост от режима на работа. Въпреки това, лаптопът пристига с 65 W зарядно, което е способно да вдигне заряда до 60% за по-малко от час.

ASUS са заложили на класическите форми, добра изработка, приличен екран и набор от добър хардуер. Също така, кликпадът е един от най-добрите, които може да получите. Този лаптоп се чувства бърз и гладък при ежедневна употреба, а при мултитаскинг загрява леко, но напълно безшумно.

Стига да търсите конвиртируем лаптоп, който има възможност и за преминаване от лаптоп в таблет, то ASUS UX363EA-HP186R е предложение, което заслужава вниманието ви.

ВИЖ ЦЕНА

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.