ASUS UX435EG-A5024T – бизнес лаптоп с чудесна графика
ASUS UX435EG-A5024T e изключително компактен и производителен лаптоп. Той идва с отличната MX450 видео карта, предоставяйки страхотни графики.

ASUS UX435EG-A5024T e изключително тънък и лесно преносим лаптоп. С неговите размери от 319 x 15.9 x 199 мм и 1.19кг тегло, той предоставя отлична възможност за носене. Въпреки това е здрав, благодарение на алуминиевото шаси. Цветът на устройството е тъмно сив, а около 14 инчовият дисплей са разположени изключително тънки рамки. Благодарение на своя Nano Edge екран с минимална рамка, Асус осигурява 92% съотношение екран към тяло. Малко по-дебелият горен панел побира и IR камера с поддръжка на Windows Hello.

Клавиатурата работи отлично, бутоните се усещат приятни и достатъчно големи, а същата разполага и с подсветка. Той има вграден ScreenPad на мястото на тъчпада. Основната му цел е, че той ся явява като втори екран – 5.65 инчов FHD Super IPS панел, който предоставя набор от преки пътища, контроли и помощни програми за повишаване на производителността.

Така например той има помощна програма за автоматизиране на последователностите на клавиатурата. Тя е наречена наречена Quick Key и е помощна програма за рапознаване на почерк и др.

Тъчпадът разполага и с възможност за цифрова клавиатура. От своя страна производителят предвидливо е предоставил API на разработчици, така че в най-скоро време може да очакваме по-богата възможност за избор на приложения на ScreenPad.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS ZenBook 14

Дисплеят е 14 инчов Full HD с резолюция 1920 х 1080 с LCD LED подсветка. Той е ярък, ясен, остър с максимална яркост от 300 нита. Отличният екран се допълва от сертифицирана от Harman Kardon конфигурация на звука. Дисплеят разполага с матово покритие, което се справя отлично с отблясъците на светлината.

Основни характеристики:

  • Процесор: Intel Core i5 1135 G7;
  • Графика: nVidia GeForce MX450 2GB и вградена Intel Iris Xe Graphics;
  • РАМ: 8 GB;
  • Съхранение: 512 GB SSD.

Мощността на ZenBook 14 идва от 11-то поколение процесор Intel Core i5 1135 G7. Процесорът разполага с Tiger Lake архитектура и 4 броя ядра. Те се отличават с номинална честота от 2.4 GHz и TurboBoost oт 4.2 GHz. Към процесорът има и отлична видеокарта Iris Xe. Въпреки това, когато машината усети необходимост за по-качествени графики се задейства и допълнителната MX450. Както знаете тя е компресирана GTX, което означава че освен с ежедневните офис дейности, лаптопът може да се справи с гейминг и с по-тежки програми.

Скоростта му се допълва от предоставеното SSD, на което е вързано операционната система. Приложенията се стратират бързо, а мултитаскингът се поддържа и от предоставената налична рам памет. При работа с него няма да усетите натоварване, а заграването идва едва тогава, когато решите да използвате пълните му способности.

ВИЖ ЦЕНА

 

ASUS ZenBook 14

Лаптопът разполага с два порта Thunderbold 4 / USB-C, единият от които е зает, когато лаптопа се зарежда и HDMI. Има и четец за Мicro SD карти. Версията на Bluetooth е 5.0, а безжичната връзка е 802.11 ax 2×2.

Спроед Асус, животът на батерията на ZenBook 14 е изключителен. При нормална работа с лаптопа – сърфиране в интернет, работа с документи 3 клетъчната 63 Wh батерия издържа около 12-13 часа.

Този ZenBook е изключително красив и елегантен лаптоп. ASUS UX435EG-A5024T се цели директно в бизнес класа, а предоставените му характеристики го отвеждат на едно от лидерските места. В допълнение към прекрасната цена идва и подарък Windows 10 Home, така че устройството е готово за употреба, в момента в който го закупите. Препоръчваме го!

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.