ASUS X413EA-EB380 – компактен лаптоп с добра производителност

ASUS X413EA-EB380 e добре работещ лаптоп, с чудесна производителност, компактни размери и лесна преносимост. В долните редове ще Ви запознаем малко с неговите характеристики.

ASUS X413EA-EB380 е изключително компактен откъм размери лаптоп – 324 мм x 19.1 мм x 215 мм. Може да бъде побран във всяка раница, а дори и в по-голяма дамска чанта. Удобен е и за носене на ръка, тъй като килограмите, които са му отредени са едва 1.4 кг.

ASUS X413EA-EB380

ВИЖ ЦЕНА

Материалът, от който е изработен е пластмаса, но пък е изключително здрава и закалена. Т.е. не се усещат излишни пукания, при отваряне пантите работят добре. Клавиатурата е Chiclet, светеща, бутоните на допир са приятни, а стандартно за VivoBook предложенията, бутона Ентер e oцветен в различен цвят. Падът предлага мултитаскинг, бутоните са вградени в него.

В горната част на рамката на дисплея е разположена HD камера. За аудиото се грижат Hardman Kardon говорители, но сами разбирате, че няма как да имаме особено големи претенции към мощността им.

Въпреки размерите си, ASUS са се постарали да предоставят всички необходими портове за свързаност: 2 x USB 2.0; 1 x Audio Out; 1 x HDMI; 1 x Audio Out/Микрофон; 1 x USB 3.2 Type C Gen 1; 1 x USB 3.2 Type A Gen 1, както и четец за Micro SD карти.

С производителността проблема е решен. Производителят е заложил на прекрасен Intel Core i7 1165 G7 процесор. Той е разположен върху Tiger Lake архитектура и разполага с 4 бр. ядра с номинална честота от 2.8 GHz и макар да не ви се налага Turbo Boost, все пак трябва да знаете, че разполагате с възможност за изпомпване на 4.7 GHz.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS X413EA-EB380

Видеокартата е Intel Iris Xe Graphics. Разбира се не е подходяща за игри клас AAA, но пък лека видеообработка илил леки игрички, вървят прекрасно. Скоростта на лаптопа се допълва от 512 GB SSD хард диск и 8 GB капацитет на РАМ паметта.

Изцяло насочен за работа, сърфиране в интернет или учене, този лаптоп ще донесе удобство при работата с него. 14 инчовият дисплей е с технология LCD LED, отразява светлината добре и разполага с FULL HD формат с 220 нити яркост.

Препоръчваме ASUS X413EA-EB380 на всички, които обичат работата на вън и са готови да използват лаптопа си навсякъде.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.