ASUS X509MA-BR351 – подходящ за работа!
ASUS X509MA-BR351 е лаптоп подходящ за работа, при той пристига на цена значително по-ниска от другите машини.

Разбира се, първото нещо, което приковава внимание в тази машина е нейната цена. ASUS X509MA-BR351 пристига при вас за сума под 750 лв., което в наши дни, трябва да признаем, е впечатляващо. Машината не се различава по нищо на външен вид от стандартните лаптопи на компанията. Разполага със сив цвят на корпуса, закалена пластмаса, издръжлив е на натиск и дори понася умерени удари. Рамките около дисплея му са тънки, а в горната част е разположена камера.

ASUS X509JA-EJ064R

ВИЖ ЦЕНА

Интересното в случая е, че за лаптоп от този ценови диапазон, разполага с изключително много опции за защита. Например, може да заключвате машината с пръстов отпечатък, парола за BIOS, Security Lock или TPM.

Друг плюс на устройството е неговата богата свързаност:

  • 2 x USB 2.0;
  • 1 x HDMI;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x USB 3.2 Type C Gen 1;
  • 1 x USB 3.2 Type A Gen 1;
  • Четец за micro SD.

За да бъде истински работен лаптоп, ASUS са направили това предложение с изключително компактни габарити. Получавате дебелина от около 23 мм и тегло от 1.9 кг. Размерът на дисплея е 15.6 инчов, което означава че може да бъде побран в раница или дори носен на ръка.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS X509JA-EJ064R

За капацитета на съхранението се грижи 1 TB HDD. Действително HDD, може да не разполага със скоростта на новите SSD, но капацитетът му е толкова голям, че едва ли бихте го запълнили някога. Четириядреният процесор ще се погрижи да получите прилична скорост откъм приложения.

Intel Pentium N5030 е подходящ за работа с Office пакет, документообработка, сърфиране в интернет и гледане на видео съдържание. Видеокартата е сдвоена с него – Intel UHD Graphics 605. Характеристиките се допълват от 4 GB рам памет, която за целите на машината е напълно достатъчна.

Всъщност работата с ASUS X509MA-BR351 оставя едно приятно впечатление. Действително от ниската цена не може да очаквате големи постижения, но параметрите му са напълно достатъчни за изпълняване на ежедневните задачи.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.