Бюджетен лаптоп от ASUS X509MA-BR351T
ASUS X509MA-BR351T е бюджетен лаптоп на цена малко над 1000 лв., притежаващ чудесни параметри и елегантен външен вид.

Бюджетното предложение ASUS X509MA-BR351T се отличава с елегантен външен вид и изненадващо здрав корпус, с висококачествена изработка. При натиск той се усеща здрав, в ъглите е закален и дори носи на изтърване.

ASUS X509JA-EJ064R

ВИЖ ЦЕНА

Дисплеят е 15.6 инчов, като рамките около дисплея са приятно малки. В горната му част е разположена HD камера, която е подходяща за конферентни разговори. Яркостта на дисплея е 200 нити с HD формат и LCD LED технология. Разполага със защита против проблясъци и работи с резолюция 1366 х 768.

Бутоните на клавиатурата работят добре, имат добър ход, а тъчпадът е стандартно приятен. Приятно впечатление прави защитата, предоставена, а именно четец за пръстови отпечатъци. Освен това, той разполага и с BIOS парола, Security Lock и TPM. Батерията е 2 клетъчна – 32 Wh, която при лека икономия, може да изкара почти цял работен ден.

Откъм портове, лаптопът се радва на два бр. USB 2.0; HDMI; Audio Out / Микрофон; USB Type C; USB Type A, както и четец за micro SD. Що се касае до безжична свързаност, той разполага с Bluetooth 4.1 и 802.11 ac.

Размерите на тази машина са компактни, което го прави лесен за пренос. Дебелината му е около 22.9 мм, а теглото 1.9 кг.

Характеристики:
  • Процесор: Intel Pentium N5030
  • Видео карта: Intel UHD Graphics 605
  • Капацитет на съхранение: 1 ТB HDD
  • Дисплей: 15.6″
  • РАМ: 4 GB

ВИЖ ЦЕНА

ASUS X509JA-EJ064R

Процесорът е класически четириядрен Gemini Lake Refresh. Той предоставя добра възможност за работа, без да има способността да поддържа по-тежки прогарми. Той се чувства комфортно при сърфиране в интернет и работа с документи. Такава е и неговата насоченост. Четирите ядра работят добре и напълно пасват с предоставената 4 GB рам памет. Видеокартата го прави подходящ за гледане на филми и видеа, а големия капацитет на съхранение е способен да побере голяма видео библиотека.

ASUS X509MA-BR351T е отличен лаптоп за всички, които ще използват същия за работа. Той идва в комплект с Windows 10 Home, което прави цената му още по впечатляваща.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.