ASUS X509MA-BR540 – семпъл и надежден бюджетен лаптоп
Представяме Ви един от най-бюджетните, елегантни и семпли лаптопи на пазара – ASUS X509MA-BR540. В долните редове ще Ви запознаем с неговите плюсове, технически характеристики и на каква цена може да бъде ваш.

ASUS X509JA-EJ032

ВИЖ ЦЕНА

Основни параметри:
  • Процесор: Производител – Intel Pentium Silver модел: N5030
  • Видео карта: Intel UHD Graphics 605
  • Съхранение:  1 TB HDD
  • Дисплей: 15.6″
  • РАМ памет: 4 GB

Както виждате ASUS X509MA-BR540 оборудван с добре познатия Gemini Lake Refresh процесор. Той работи добре, като на разположение на потребителя са 4 броя ядра. Скоростта им варира между 1.1 GHz и 3.1 GHz. В комбинация с наличната рам памет от 4GB, машианта може да предостави умерен мултитаскинг. Работата с интернет и документи не представлява проблем, а процесорът се справ добре и с по-леки натоварвания. Общото усещане, което оставя при работа с него е за гладко и достатъчно бързо зареждане на приложения.

Въпреки, че не разполага със SSD, производителят е предоставил огромно хранилище за съхранение на информация. Честно казано не сме много наясно дали може да бъде запълнено, но пък е един добър плюс, ако разполагате с огромна колекция от личен архив. За графиката на ASUS X509MA-BR540 отговаря Intel UHD Graphics. С нея безпроблемно ще преглеждате филми или онлайн видео съдържание.

Дисплеят е 15.6 инчов с HD формат. Той разполага с LCD LED технология и яркост от около 200 нити. Предоставя ярки и наситени с цветове изображения и се справя добре при работа на дневна слънчева светлина.

ВИЖ ЦЕНА

ASUS X509JB-EJ006

Дизайнът на ASUS X509MA-BR540 е изключително семпъл и класически. Компанията се е постарала да предостави изчистен, тънък дизайн, със заоблени ръбове. Цветът на избрания от нас модел е сребрист, а рамката на дисплея е тънка. В горната му част е разположена HD камера. Размерите на машината са компактни, лесна е за пренос, а теглото й е едва 1.9 кг.

Всъщност ASUS X509MA-BR540 е един много приятен работен лаптоп. Той е подходящ за хора, които не работят с тежки програми и използват предимно Office пакет. Чудесен е за сърфиране в интернет, а батерията е достатъчно голяма, за да се справи с почти цял работен ден в режим на автономия.

Повече детайли относно модела и цената, към която е включена и безплатна доставка, може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.