ASUS X515EA-BR029 – нов бюджетен лаптоп
ASUS X515EA-BR029 е ново бюджетно предложение от марката. Както и останалите машини от серията, той се отличава със скромна цена и отлични за нея параметри.

ASUS X515EA-BR029 е продължение на бюджетната серия на ASUS. Той се отличава с приятни за цената си параметри, които вършат отлична работа. Освен това дизайнът му е класически, сребрист, а корпусът е учудващо издръжлив при натиск. Рамките около дисплея са с нормална дебелина, а в горната е разположена HD камера.

ASUS X509JA-EJ064R

ВИЖ ЦЕНА

Клавиатурата работи добре, тъчпадът е с възможност за работа с няколко жеста едновременно. И понеже това е работен лаптоп, от ASUS са се постарали да предоставят няколко опции за съхранение на данните ви. Нпаример, разполагате с четец за пръстови отпечатъци, TPM (Trusted Platform Module) и SECURITY LOCK.

От двете страни на корпуса са разположени множество портове: 2 x USB 2.0; 1 x HDMI; 1 x Audio Out/Микрофон; 1 x USB 3.2 Type C Gen 1; 1 x USB 3.2 Type A Gen 1, както и четец на micro SD. Батерията му е двуклетъчна 37 Wh и при нормален режим на работа е способна да издържи около 1 работен ден. Дебелината на устройството е под 19 мм, а теглото 1.8 кг., което го прави и лесен за пренос.

Основни параметри на ASUS X515EA-BR029:
  • Процесор: Intel Core i3 1115 G4
  • Видео карта: Intel UHD Graphics
  • Капацитет на съхранение: 256 GB SSD
  • Дисплей: 15.6″
  • РАМ: 8 GB

ВИЖ ЦЕНА

ASUS X509JA-EJ064R

Приятно впечатление прави Tiger Lake процесорът. Той е единадесето поколение и разполага с дша броя ядра, които не са най-мощните, но със сигурност се справят отлично с ежедневна работа. Лаптопът е предназначен за документообработка, сърфиране в интернет и онлайн разговори. И като такъв няма да ви разочарова.

Видеокартата е стандартна, вградена и добре позната. Тя работи в добър синхрон с HD дисплея, който разполага с яркост от около 200 нити. Подходящ е за гледане навън, отазява светлината прилично и оставя приятно усещане при работата с него. Благодарение на SSD паметта пък, апликациите се стартират бързо, също като операционната система

Ако търсите ежедневен лаптоп, който да се покрие всичките ви належащи нужди, то ASUS X515EA-BR029 е вашето предложение. Освен приятна работа, машината предоставя отлична преносимост, а най-голямото му качество, е неговата цена.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.