Dell Vostro 3591 – бюджетно бизнес решение

Dell Vostro 3591 бизнес машина, която се вмества във всеки бюджет, но трябва да се откажете от някои удобства като IPS дисплей и Thunderbolt.

Dell Vostro 3591 рапзолага с класически дизайн с черен цвят, но е малко по-дебел от очакваното. Ширината му е 19.9 мм, а теглото 1.99 кг. Корпусът е изцяло пластмасов, но пък е достатъчно здрав, за да понася повечето удари. На натиск реагира добре и не се чуват излишни пукания.

DELL Vostro 3490

ВИЖ ЦЕНА

За съжаление като голям недостатък отчитаме дебелите рамки около дисплея. Докато повечето конкуренти намаляват до минимум ширината им, DELL изостава значително. В горната рамка има web камера.

DELL е предоставил пълноразмерна клавиатура без подсветка, но пък е устойчива на разливания. Ходът на бутоните е приличен, клавишите осигуряват приятно щракане. Тъчпадът е щедър на размер и работи добре.

Портовете са достатъчно, но както казахме по-горе, производителят ни е лишил от Thunderbolt. Тук разполагате с:

  • 2 x USB 3.1;
  • 1 x USB 2.0;
  • 1 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • SD четец.

DELL Vostro 3490

ВИЖ ЦЕНА

Дислпеят е 15.6 инчов FULL HD. Разделителната способност 1920 х 1080 пиксела. Екранът разполага с LCD LED технология, а от разстояние се превръща в Retina. Времето за реакция на дисплея е бързо, но ъглите за гледане не са от най-широките.

Що се касае до производителността. Тук DELL са заложили на Comet Lake процесор. Intel Core i3 1005G1 с 2 броя ядра и вградена Intel UHD Graphics осигуряват добра работна среда. Лаптопът може да се използва безпроблемно при сърфиране в интернет, боравене с Office пакет, предоставя добра възможност за гледане на видеа и стриймове. Геймингът и по-тежките програми са почти невъзможни. РАМ паметта е 8 GB, а капацитетът за съхранение е 256 GB SSD.

Батерията е три клетъчна 42 Wh. При нормален режим на работа – сърфиране в интернет и документообработка, лаптопът може да издържи около 7 часа. Ако намалите яркостта и преминете в пестелив режим, лаптопът е способен да издържи един работен ден.

Dell Vostro 3591 не е нито най-добрата, нито най-красивата машина. Той е насочен за хора, които търсят баланс между цена и възможности. Лаптопът е способен да се справи с ежедневните ви работни натоварвания и същевременно е достатъчно здрав и лек, за да бъде пренасян навсякъде.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.