GIGABYTE AORUS 15P – топ геймърско изпълнение

GIGABYTE AORUS 15P е висококачествено геймърско предложение. Характеристиките му са едни от най-добрите, които може да срещнете.

GIGABYTE AORUS 15P предоставя едни от най-високите и качествени параметри на пазара. Дисплеят му разполага с висока честота на опресняване, клавиатурата е на най-високо ниво, а скоростта му е феноменална.

Черното шаси на Aorus 15P е изградено от алуминий, а клавиатурата е механична. Рамките около дисплея са сведени до минимум, тъй като камерата е изнесена под дисплея. Механичната клавиатура разполага с RGB осветление, което за разлика от другите геймърски лаптопи не е изкрящо зелено или тъмно червено.

В лаптопа ще намерите огромен набор от портове:

  • 1 х x Mini DisplayPort;
  • 1 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x USB 3.2 Type C Gen 1;
  • 3 x USB 3.2 Type A Gen 1;
  • Четец за SD.

Теглото на лаптопа го прави един от най-леките геймърски машини на пазара. Със своите 2.2 кг и размери от 357 x 27 x 244 см го прави изключително лесно преносим и подходящ за използване във всякакви условия.

ВИЖ ЦЕНА

GIGABYTE AORUS 15G

Лаптопът се предлага с механична клавиатура, която е характерна за външните клавиатури.

Клавишите са чудесни за продължителни сесии игри, писане и редактиране. Това се дължи до голяма степен на превключвателите от японската компания Omron, които осигуриха на клавиатурата силно, задоволително щракане, подобно на геймърските клавиатури.

Те са повдигнати по-високо от обикновеното. Това позволява прецизно изпълнение на задачите и допълнително усещане за дълбочина. С 2.3 мм ход на бутона ще откриете, че писането е точно и бързо, също така ще забележите и че лаптопът поддържа пълен набор от клавиши. Тракпадът е чудесен за работа, а върху него е разположен и сензорът за пръстови отпечатъци.

Екранът е е 15.6 инчов Full HD. Картината е ярка и с богати цветове, а честотата му на опресняване е по-висока от на останалите конкуренти. Резолюцията е 1920 х 1080, а екранът притежава и добри ъгли на видимост.

GIGABYTE AORUS 15G

ВИЖ ЦЕНА

GIGABYTE AORUS 15P се предлага с осемядрен Comet Lake процесор и RTX видео карта.

Процесорът е Intel Core i7 10870H с номинална честота на ядрата от 2.2 GHz до 5 GHz. Изключително бърз и мощен, процесорът е способен да се справи с всякакъв вид натовравания и многозадачност. Всичко върви гладко, а 16384 кB кеш го изтрелва едни гърди пред останалите.

Машината разполага с вградена видео карта Intel UHD Graphics, която не заслужава вниманието, при положение че допълнителната външна карта е nVidia GeForce RTX 3060 6GB GDDR6. Тази карта е една от най-добрите на пазара. Безспорно ще може да се почуствате наистина облекчени, когато подкарвате всяка една игра на максимално високи детайли. Машината е способна да се справи и с видеообработка и по-тежки програми за обработка на снимки

Капацитетът на паметта е 16 GB и е достатъчен за поддържане на най-тежките игри и същевременно сърфиране из нета. По-алчните за рам могат да се възползват от възможността за ъпдейт до 64 GB. На целия този фон е предоставен и 512 GB SSD хард диск, където да съхранявате библитоеката си и същевременно максимално бързо да зареждате приложения.

Игралните лаптопи никога не са залагали на дългия живот на батерията. Случаят тук е идентичен. В режим на автономия батерията издържа около 5 часа, като производителността намалява значително. Затова препоръчваме по време на игра да сте винаги на заряд.

GIGABYTE AORUS 15P е една скъпа игрална машина, притежаваща една от най-добрите характеристики на пазара. Лаптопът може да се справи с абсолютно всяка игра и то по такъв начин, че да не остави никакви съмнения във вас, че притежавате най-доброто геймърско решение.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.