GIGABYTE G7 – една наистина мощна машина

GIGABYTE AORUS 15G притежава  отличен монитор, богата свързаност и невероятна геймърска мощ.

Kорпусът на GIGABYTE G7 се отличава с черно шаси, изградено от алуминиево-метална сплав. Клавиатурата разполага с RGB осветление, а вентилационните отвори са просторни, така че да извеждат горещия въздух по най-добър начин.

В лаптопа ще намерите изключително богат набор от портове:

  • 1 x Микрофон;
  • 1 x Mini DisplayPort;
  • 1 x DisplayPort;
  • 1 x USB 2.0;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x HDMI 2.0;
  • 1 x USB 3.2 Type A Gen 2;
  • 1 x USB 3.2 Type A Gen 1;
  • Четец за SD.

В горната част на клавиатурата има разположена уеб камера, скрита в малък прозорец, който разкрива малка непретенциозна дупка. Теглото е стандартно за геймърски лаптоп – 2.5 кг, а размерите са 395 x 29.5 x 260 cm.

ВИЖ ЦЕНА

GIGABYTE G7

Дисплеят е цели 17.3 инча. Той разполага с Full HD технология, висока честота на опреснява и наистина придава добра възможност за съревование с опонентите. Дори при по-взискателни игри, картината остава наситена и богата на цветове.

GIGABYTE G7 се предлага в супер мощната конфигурация от осемядрен Comet Lake процесор и RTX видео карта.

Процесорът е десето поколение Intel Core i7 10870H с номинална честота на ядрата от 2.2 GHz до 5 GHz. Изключително бърз и мощен, процесорът е способен да се справи с всякакъв вид натовравания и многозадачност. Всичко върви гладко, а 16384 кB кеш го изтрелва едни гърди пред останалите.

GIGABYTE G7

ВИЖ ЦЕНА

Машината разполага с вградена видео карта Intel UHD Graphics, която не заслужава вниманието, при положение че допълнителната външна карта е nVidia GeForce RTX 3060 6GB GDDR6. Тази карта е една от най-добрите на пазара. Безспорно ще може да се почуствате наистина облекчени, когато подкарвате всяка една игра на максимално високи детайли. Машината е способна да се справи и с видеообработка и по-тежки програми за обработка на снимки

Капацитетът на паметта е 16 GB и е достатъчен за поддържане на най-тежките игри и същевременно сърфиране из нета. По-алчните за рам могат да се възползват от възможността за ъпдейт до 64 GB. На целия този фон е предосвен и 512 GB SSD хард диск, където да съхранявате библитоеката си и същевременно максимално бързо да зареждате приложения.

GIGABYTE G7 е една скъпа игрална машина, притежаваща редица плюсове, необходими за справяне с най-тежките игри. Под крехкото алуминиево шаси се крие истински звяр, що се касае до производителност. И определено тези от вас, които могат да си го позволят, няма да съжаляват.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.