HP 15-cs3002nq е лаптоп, който няма да ви разочарова

При избора на лаптоп, повечето от нас залагат на качеството. Е, ако сте от този тип потребители, то HP 15-cs3002nq няма да ви разочарова.

Още първият допир с лаптоп води до усещане за качество в изработката. През годините от HP се доказаха като надежден партньор. Сведоха хардуерните проблеми до минимум и като цяло успяха да се наложат като лидер в средния клас лаптопи.

Днес ще ви разкажем за един типичен представител на HP в ценовия диапазон до 1500 лв. От компанията залагат на класическия тъмно сив цвят или както го наричат „mineral silver“. Цветът на клавиатурата е еднакъв с този на корпуса. Копечтата са издадени с разстояние помежду им, което прави работата с лаптопа приятна. Отстрани на корпуса са разположени изходи за стандартни портове: USB, HDMI, RJ-45, USB type C, Audio Out. Машината разполага и с четец за SD card. Дисплеят е 15 инчов, с тънка рамка. От компанията са се постарали да намалят логото максимално, което придава допълнителна ширина на диагонала.

ВИЖ ЦЕНА

HP 15-cs3002nq

Четириядреният Интелски процесор е напълно достатъчен за да поддържа лаптопа. Процесорът е от 10то поколение и разполага с 4 бр. ядра с Turbo Boost чистота до 3.6 GHz Лаптопът идва без операционна система, с вграден Intel UHD Graphics графичен процесор.

Въпреки това HP 15-cs3002nq разполага с видео карта nVidia GeForce MX250. Картата е капацитет на видео паметта от 2048 MB (2GB) тип GDDR5. Или иначе казано – перфектна видео карта. Видеокартата е предназначена за най-вече за работа, но видео обработката и гледането на филми, се превръщат в удоволствие. При намалени изисквания, картата е способна да подкара дори и най-новите игри.

Лаптопът разполага с 1 TB хард диск, който е подсилен с 256 GB SSD. Бързина и обем в едно. Без притеснения, потребителят който използва този лаптоп, може да съхранява информацията си и в двата вида хард диск за по-добра оптимизация

HP 15-cs3002nq пристига с 65W адаптер, а животът на батерията в режим на автономност е до 8 часа.

Технически характеристики:

Процесор: Производител – Intel i5, модел – 1035G1

Видео карта: nVidia GeForce MX250 2GB

Хард диск: 256 GB SSD, 1 TB HDD

Дисплей: 15.6″ 1920×1080 Full HD

РАМ памет: 8 GB

ВИЖ ЦЕНА

HP 15-cs3002nq

Заключение: Размерите, качеството на изработка и външния вид правят HP 15-cs3002nq напълно подходящ за всички членове на семейството. Цената е напълно достъпна, като в бутона отдолу може да се запознаете с по-детайлна информация относно модела. Според нас това е един от най-подходящите работни лаптопи на пазара.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.