Лаптоп 2в1 с уникален дизайн – HP 15-ee0014nn

HP 15-ee0014nn е част от тадиционната линия на ENVY. Тя е едно стъпало над бюджетния Pavilion и точно под Spectre.

HP 15-ee0014nn не само, че изглежда страхотно, но и използването му е доста по-оптимизирано спрямо предходни модели. Голяма част от това се дължи на AMD компонентите.

HP 15-ee0014nn

ВИЖ ЦЕНА

Шестядреният процесор 4500U на AMD е предназначен да влезе в пряка битка с Core i5 на Intel. Но производителността му е сравнима с i7. И той лети. Процесорът е разположен върху Zen архитектура и разполага с номинална честота от 2.3 GHz и TurboBoost от 4 GHz. По време на ежедневната употреба, стрийминг и натоварване с приложения и различни табове на Chrome, процесорът върви идеално.

Заедно с вградената AMD Radeon Graphics видеокарта, лаптопът може да се справи и с някои по-леки игри. Но целта и възможностите на този лаптоп определено не са насочени към гейминг общността. При редактиране на видео може да срещнете малки трудности, но всичко останало е безпроблемно.

За мултитаскингът се грижи и 16 GB DDR4 РАМ, а скоростта е допълнена от 512 GB SSD. Приложенията и уиндоусът като цяло стартира бързо и почти минговенно. Не се усеща лаг и забавяне. Като говорим за Windows, този модел върви с включен в пакета Windows 10 Home.

Това е един от най-красивите лаптопи.

Дислпеят има съотношение към тялото 88%, в сравнение с 79% за модела от миналата година. 15.6 инчовият дисплей разполага с IPS технология и Full HD формат. С яркост от 250 нити и резолюция от 1920 х 1080 пиксела, дисплеят предоставя ярки и много наситени цветове.

HP 15-ee0014nn

ВИЖ ЦЕНА

Това не е най-лекият лаптоп, но е достатъчно портативен, за да бъде лесно преносим. Той е изграден от алуминиево шаси и въпреки това достига едва 2 кг. тегло. Пантите работят добре и лесно преминава от режим на лаптоп в режим на таблет.

Клавиатурата разполага с подсветка, както и с пълен набор от NumberPad. Свързаността е пълна, но не разполага с Thunderbolt. Животът на батерията е добър. При яркост от 200 нити, устройството издържа средно от около 8 часа. При по-пестеливите потребители може да издържи до 10-11 часа.

HP 15-ee0014nn е бюджетен портативен лаптоп. Казваме бюджетен, защото сме свикнали този сегмент да предоставя малко по-завишени цени. Производителността му е добра и работата с него се усеща лека и приятна. Като цяло функцията за таблет не се използва много често, но е една много приятна добавка към възможностите. А външният вид е превъзходен!

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.