Бюджетно предложение от HP 15-gw0001nq

HP 15-gw0001nq е бюджетно предложение от компанията с класически дизайн и компоненти насочени към по-улегнали потребители.

HP 15-gw0001nq разполага с класически дизайн. Корпусът е със сив цвят и е изграден от висококачествена, закалена пластмаса. Достатъчно здрава е и издържа на по-сериозен натиск. Клавишите на клавиатурата са в черен цвят, а на нея е разположен и NumberPad клавиатура. Тъчпадът е с два, видими бутона.

HP 15-gw0001nq

ВИЖ ЦЕНА

Дисплеят е 15.6 инчов, като страничните му рамки са тънки, а в горната част е разположена HD камера. Тя не е с най-високо качество, но пък е достатъчна при видео разговори. Размерите на този лаптоп са 358.5 x 19.9 x 242 мм, което заедно с теглото му от 1.74 кг. предоставя възможност за лесна преносимост.

Животът на батерията е един от минусите на този лаптоп.

Той издържа около 6 часа в режим на автономия и само най-пестеливите, ще могат да се справят на пълен работен ден с него. Но пък производителят е компенсирал откъм свързаност:

  • 2 x USB 3.1;
  • 1 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x USB type C;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • Четец за SD, SDHC, SDXC.

Компонентите на лаптопа са насочени изцяло и единствено към потребитлеи, които работят с Office пакет или сърфират в интернет. В никакъв случай не може да подкарате някоя по-нова игра или да използвате лаптопа за обработка на снимки или видеа. По-тежките програми са трудно достъпни, но пък с ежедневните задачи се справя отлично.

HP 15-gw0001nq

ВИЖ ЦЕНА

Процесорът е AMD Ryzen 3 3250U, архитектура Zen и 2 броя ядра. Видеокартата е вградена AMD Radeon Graphics, а за мултитаскингът се грижи и 8 GB RAM.  Освен вградената, лаптопът разполага и с допълнителна видеокарта AMD Radeon 620 2 GB GDDR5. Всички ежедневни приложения, заедно с филми и стриймване, работят добре. Приложенията стартират бързо и благодарение на 512 GB SSD.

Дисплеят рапзолага с FULL HD формат и LCD технология. С яркост от 220 нити и резолюция от 1920 х 1080 пиксела, лаптопът предоставя приятна картина, справя се прилично с отблясците на светлината.

Както сами виждате HP 15-gw0001nq е едно бюджетно предложение (под 1200 лв.), което съвсем прилично се справя с ежедневните задачи, работа и сърфиране в интернет. Препоръчваме на хора, които разчитат на лаптопа единствено и само за работа и за гледане на любими видеа.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.