HP 240 G7 – бюджетно предложение от HP

HP 240 G7 е лаптоп, който е създаден да се справя с нещата, които управляват живота ни, предоставяйки гладка работа при ежедневните процеси.

HP 240 G7 разполага с всички характеристики, за да ви помогне да свършите работата си лесно и същевременно разполага с добре познат, класически дизайн. Абсолютно идентичен на серията лаптопи на HP, дизайнът е направен да издържи по-тежки натоварвания, натиск и дори удар. Цветът избран от производителя е тъмно сива пепел, а за разлика от повечето машини, клавиатурата е в цвета на останалта част.

HP 240 G7

ВИЖ ЦЕНА

Теглото му е около 1.5 кг., което е наистина леко, а дизайнът е направен с преносими размери 335 x 19.9 x 234 мм. Клавиатурата е проектирана без NumberPad. Разстоянието между клавишите е достатъчно добро, за да ви даде оптимална скорост при писане с него. Тъчпадът има поддръжка на жестове с няколко докосвания, а бутоните върху него са видими.

240 G7 предоставя достатъчен брой възможности за свързване. Лаптопът разполага с HDMI, USB 2.0, RJ-45, Audio Out и 2 броя USB 3.1 Gen 1.

Екранът е 14 инчов с разделителна способност 1920 х 1080. Разполага с Full HD технология и е добре оборудван, за да достави достатъчно добра картина. Той разполага с технология против отблясъци, а нивото на яркост е около 220 нита.

Процесорът е един от основните компоненти на лаптопа, защото той е този, който изпълнява всичките ви задачи. Тук производителят се е доверил на 10-то поколение Intel Core i3 1005 G1 Ice Lake. Този процесор има базова тактова честота 1.2 GHz и може да бъде увеличен до 3.4 GHz, всичко това благодарение на технологията Intel Turbo Boost. Тя предоставя на лаптопа повишаване на производителността за получаване на по-добри резултати. Лаптопът разполага с 8 GB рам и 256 GB SSD.

HP 240 G7

ВИЖ ЦЕНА

Както знаете качеството на картината не зависи само от екрана, но и от вида на видео картата. HP ви предлага вградена Intel UHD Graphics, която няма да ви даде най-добрите резултати. Но имайки предвид насочеността на лаптопа, може би не се нуждаете от по-добра и тази ще бъде напълно достатъчна за изпълнение на всичките ви нужди.

Относно животът на батерията. Тя може да издържи средно около 5 часа. При намалена яркост и занижени нити, както и при възможност за пестене във всеки един момент, батерията може да изкара до около 7 часа максимум.

В заключение ще кажем, че HP 240 G7 е чудесен лаптоп, създаден за потребители, които не се нуждаят от много висока производителност. Той е създаден да изпълнява ежедневни задачи като сърфиране в интернет, работа с MS Office и гледане на видеа. Ако вие сте един от тези потребители, то не трябва да се колебаете. Лаптопът идва на отлична цена и подарък Windows 10 Pro.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.