HP 27-d0000nq – нов модел стилен компютър All-in-One

Представяме Ви един от най-добрите, стилни и достъпни компютри All-in-One на пазара – HP 27-d0000nq. Компютърът е изключително добър, а в долните редове ще Ви запознаем с неговите плюсове, технически характеристики и на каква цена може да бъде ваш.

 

HP Pavilion 24-k0000nq

ВИЖ ЦЕНА

Технически характеристики:

  • Процесор: Производител – Intel Core i7, модел – 10700T
  • Видео карта: nVidia GeForce MX350 2GB
  • Хард диск: 512 GB SSD
  • Дисплей: 27″
  • РАМ памет: 16 GB

HP 27-d0000nq е оборудван с изключително бърз процесор на Intel.

Процесорът, който използва HP работи изключително добре, а в комбинация с наличната рам памет, компютърът предоставя на потребителя изключително удоволствие от работата с него. При ежедневна употреба ще забележите, че машината работи изключително гладко, приложенията се стартират бързо, а достъпът до информация е мигновен.

За графиката на HP 27-d0000nq отговаря уникалната видео карта nVidia GeForce MX350 2GB.

Видеокартата, използвана за HP 27-d0000nq е подходяща за натоварвания от всякакъв вид. Без съмнение ще се справи добре с обработването на снимки, видеа и сърфиране в интернет. Видеокартата е напълно достатъчна и за възпроизвеждането на любимите Ви игри. Дисплеят предложен от компанията, предоставя изключително ярки и наситени с цветове изображения. Компютърът е оборудван с иновативна система за контрол на яркостта, което е високо ценено при потребители с чуствителни очи.

ВИЖ ЦЕНА

HP Pavilion 24-k0000nq

Дизайнът на HP 27-d0000nq е изключително елегантен.

Компанията се е постарала да предостави изчистен, тънък дизайн, със заоблени ръбове. Цветът на избрания от нас модел е стилен. Рамката на дисплея е тънка, което придава допълнителен обем на монитора, а клавиатурата създава невероятно усещане при работа. Визията и функционалностите му предоставят възможност да бъде използван не само при домашни условия, но и при извършване на офис работа.

В заключение може да кажем, че към настоящият момент HP 27-d0000nq е едно от най-добрите предложения на пазара. Той е подходящ, ако търсите баланс между домашен компютър и работен такъв. Малката дебелина го прави изключително лек и удобен за работа, а добрите характеристики го правят подходящ за всякакви дейности.

Повече детайли относно модела и цената, към която е включена и безплатна доставка, може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.