Един от най-добрите работни лаптопи – HP ENVY 15-ep0019nq

HP ENVY 15-ep0019nq e eдин от най-мощните и производителни работни лаптопи на пазара. Неговата производителност го прави конкурент на MacBook и го изстрелва директно на челните позици в този сегмент.

HP ENVY 15-ep0019nq е най-новата работна станция на HP. Всеки професионалист, който се стреми към дизайн, лесна преносимост и производителност, ще оцени този лаптоп.

HP ENVY 15-ep0019nq

ВИЖ ЦЕНА

По отношение на графичната производителност лаптопът предоставя някои впечатляващи цифри: nVidia GeForce GTX 1660 Ti Max-Q 6GB. Както сами разбирате тази видеокарта ще Ви предостави някои наистина впечатляващи изжиявания при обработка на графики, видеа или друг тип работа. Въпреки, че не е предназначен за игрово натоварване, лаптопът предоставя възможнсот да опитате някои от най-тежките компютърни игри. Разбира се той не може да се конкурира с геймърските компютри, но със сигурност ще Ви предостави гладка игра с високо fps.

Процесорът Intel Core i7 10750H от 10-то поколение прави HP ENVY 15-ep0019nq изключително мощен мултитаскър. Ако планирате наистина много тежък мултитаскинг, това не трябва да Ви безпокои, защото хардуерът на този компютър се допълва от 16 GB DDR4 РАМ ПАМЕТ.

Архитектурата на процесора е Comet Lake и предоставя 6 бр. ядра с номинална честота 2.6 GHz и Turbo Boost цели 5 GHz. Към него има вграден графичен процесор Intel UHD Graphics.

Дисплеят е 15.6 инчов FULL HD. Диагоналът го прави изключително подходящ за хората, които обичат да работят навън или просто носят лаптопа навсякъде със себе си. Яркостта е 400 нити, а резолюцията 1920х1080. Дисплеят е покрит с Anti Glare покритие и работи изключително добре при слънчева светлина.

HP ENVY 15-ep0019nq

ВИЖ ЦЕНА

Скоростта на HP ENVY 15-ep0019nq се допълва от хард диска тип SSD. Със своите цели 2 TB капацитет, без проблем ще може да съхранявате на него абсолютно цялата информация с която разполагате.

И не на последно място: дизайнът. Алуминиевото шасии лесно отварящият се капак, заедно с красивото лого HP, допринася елегантност. Солидната изработка го маркира като професионална машина от висок клас. Работата с клавиатурата е приятна и реагира абсолютно мигновено на допир. Тъчпадът е голям, достатъчно добър за боравене с няколко пръста едновременно.

Препоръчваме този лаптоп на всички, които имат нужда да закупят компютър за работа, без да се налага честата му смяна. HP ENVY 15-ep0019nq ще Ви предостави висока производителност не само в работния процес, но ще може да стартирате и някои от любимите си геймърски предложения.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.