HP ENVY x360 13-ay0004nn – 2в1 предложение
Представяме Ви един от най-красивите и производителни 2в1 лаптопи – HP ENVY x360 13-ay0004nn. Той е отлично предложение за тези от вас, които обичат да превключват между режим таблет и режим лаптоп и в тази категория, безспорно е един от най-добрите.

HP ENVY x360 13-ay0027nn

 

ВИЖ ЦЕНА

Основни характеристики на HP ENVY x360 13-ay0004nn:

  • Процесор: AMD Ryzen 5 4500U;
  • Видео карта: AMD Vega Integrated Graphics;
  • Съхранение: 512 GB SSD;
  • Дисплей: 13.3″, Touch;
  • РАМ памет: 8 GB

Устройството е оборудвано с AMD процесор, базиран на Zen архитектура с 6 броя ядра. Това е един от най-бързите процесори на компанията и въпреки, че прекият му конкурент е i5 на Intel, то повечето BenchMark тестове показват предимство за този процесор. Номиналната честота на работа на ядрата е 2.3 GHz, а при TurboBoost достига до 4 GHz.

Към характеристиките се прибавя и вградената видео карта, която е специално създадена за 2в1 серията лаптопи. Тя предоставя отлична графика и работи добре и в двата режима. Скоростта на работа се допълва от SSD, кеото дава бърз достъп до приложения и отлична скорост при трансфер на информация.

Едно от основните преимущества на тази машина, е неговият дисплей. И няма как да бъде иначе, при положение, че лаптопът често бива използван просто като таблет. 13.3 инчовият екран разполага с IPS WLED технология със забележителна яркост от 1000 нити. Практически това е един от най-ярките екрани и не изпитва никакви затруднения да достави ярки, разпознаваеми и наситени цветове, дори в най-светлата околна среда. Покритието на дисплея е BrightView HD, което практически потвърждава думите ни. И да, дисплеят е тъчскрийн.

ВИЖ ЦЕНА

HP ENVY x360 13-ay0027nn

За дизайнът компанията се е постарала да предостави изчистен, тънък дизайн, със заоблени ръбове. Пантите работят добре, а лаптопът се парафира между таблет и ноутбук лесно, без затруднения. Здрав е на добир, а алуминиевият му корпус допринася за допълнителна здравина. За сигурността на устройството се грижи четец за пръстови отпечатъци, както и Camera Shutter. Клавиатурата има подсведка, а 51 Wh 3 клетъчна батерия се грижи да останете онлайн близо 10 часа.

HP ENVY x360 13-ay0004nn е един от най-добрите лаптопи на пазара и безспорно лидер в 2в1 категорията ноутбуци. Той е изключително лек (1.3 кг) и лесен за пренос, а конвинтируемият му дизайн дава отлични възможности за гъвкавост и удобна работа.

Повече детайли относно модела и цената, към която е включена и безплатна доставка, може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.