HP OMEN 15-ek0003nq e един чудесен избор за геймърски лаптоп. Освен висока производителност, смеем да тъврдим че това е един наистина красив лаптоп.

HP OMEN 15-ek0003nq е един от най-елегантните геймърски лаптопи на пазара. Формите му са красиви и елегантни и подхождат на всеки офис. Чената му chiclet клавиатура работи отлично, а рамките около екрана са достатъчно тънки.

Говорейки за дисплей, трябва да отбележим, че този лаптоп разполага с 15.6″ FULL HD IPS дисплей със 144 Hz скорост на обновяване. По всичко личи, че дори мониторът е насочен към най-високи гейминг постижения. Яркостта му е 300 нити, а лаптопът разполага и със специално покритие предотвратяващо нежелани проблясъци.

HP OMEN 15-ek0010nq

ВИЖ ЦЕНА

Видеокартата е външна nVidia GeForce GTX 1660 Ti 6GB. Без проблем този лаптоп възпроизвежда графики и картини на най-висока резолюция. FPS-то, което предоставя на всяка една от изпробваните игри е изключително високо. Тази видеокарта е подходяща за рендване на видеа и обработка на снимки с програми с по-високи изисквания. Излишно е да коментираме, че тази видео карта се справя превъзходно и с всеки друг вид ежедневна работа, интернет сърфиране и т.н.

За производителността се грижи Comet Lake процесор. Intel Core i7 10750H е с 6 броя ядра, което предоставя възможност за голям мултитаскинг. Те са с номинална честота от 2.6 GHz и TurboBoost от 5 GHz. 

Капацитетът на рам паметта е 16 GB, което означава безпроблемно стартиране на няколко по-тежки приложения. Скоростта на лаптопа се допълва и от чудесен 512 SSD капацитет на съхранение.

ВИЖ ЦЕНА

HP OMEN 15-ek0010nq

В комплект към него върви и пребогатата му свързаност:

  • 1x Mini DisplayPort
  • 1 x RJ-45
  • 1 x Thunderbolt v3
  • 3 x USB 3.1
  • 1 x Audio Out/Микрофон
  • 1 x HDMI 2.0;
  • SD четец за карти.

Определено можем смело да заявим, че този лаптоп е един от нашите любимци. Не само заради отличните възможности, които предоставя за гейминг и за работа, но и заради прекрасния външен вид. HP OMEN 15-ek0003nq е изключително бърз и го препоръчваме на всеки, който държи на външния вид, но държи и на отличния гейминг!

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.