HP Pavilion 15-dk1027nq – геймърското предложение на HP

HP Pavilion 15-dk1027nq е добър избор, ако сте решили да започнете с видео игрите. Лаптопът е с конфигуриран хардуер, така че да се справи отлично с интензивните игри.

HP Pavilion 15-dk1027nq е изработен от алуминий и пластмаса и е с дебелина 23.5 мм и тегло 2.23 кг. Металът дава на лаптопа устойчивост при удар (за по-темпераментните играчи). Традиционно за Pavilion лаптопът разполага с футуристичен, зеленикаво черен дизайн.

HP 15-dk0072nq

ВИЖ ЦЕНА

15.6 инчовият Full HD екран разполага с яркост от 250 нити, резолюция 1920 х 1080 и IPS технология на дисплея. Това предполага добро графично изживяване, широки ъгли на видимост от около 180 градуса и ярки, живи цветове. Лаптопът разполага с добра охлаждаща система, осигуряваща вътрешна вентилация. Така независимо от времето и от деня, той може да бъде използван безпроблемно.

Клавиатурата разполага с чудесна зелена подсветка, като интензитетът на светлината може да се регулира. Усещането за работа с нея, дава впечатлението че разполагаме с наистина първокласна машина

Техническата производителност се осигурява от 6 ядреният процесор Intel Core i7 10750H с тактова честота от 2.6 GHz, който лесно достига до 5 GHz. Малко разочароващ е капацитетът на РАМ памет, който е едва 8 GB, но пък е достатъчен да поддържа една по-голяма игра. Мястото за съхранение е 512 GB SSD, което предлага добра библиотека и бърз достъп до информация.

Видеокартата е изцяло насочена към гейминг. nVidia GeForce GTX 1660 Ti Max-Q 6GB предлага поддръжка на най-новите геймърски предложения. Технологията nVidia CUDA се задейства, когато е необходимо, така че да предостави на другите приложения достъп до вградената Intel UHD Graphics, а игрите да използват само геймърската видеокарта. По този начин се предоставя висока производителност, която ви позволява да поддържате високо fps с високо ниво на детайлите.

ВИЖ ЦЕНА

HP 15-dk0072nq

По отношение на свързаността, лаптопът се вписва много добре:

  • 1 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x USB type C;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 3 x USB 3.1 Gen 1;
  • SD четец.

HP Pavilion 15-dk1027nq е идеален избор за тези, които прохождат в гейминга и търсят дългосрочно решение. Лаптопът изглежда чудесно, работи отлично, а цената му е разумна с оглед характеристиките.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.