HP Pavilion 16-a0004nq – геймърски лаптоп на разумна цена

Повечето геймърски лаптопи са на цена недостъпна за масовия потребител. HP Pavilion 16-a0004nq е изключение от това правило.

HP Pavilion 16-a0004nq е един изключително подходящ и вече доказал се лаптоп. Тази серия на производителя се наложи в геймърския сегмент, а предложението, което ви представяме днес наистина заслужава внимание.

HP 15-dk0072nq

ВИЖ ЦЕНА

Външният вид на HP Pavilion 16-a0004nq, както обикновено е извъземен. Острите му форми, вплетени със зелена подсветка, създават усещане за извънземна намеса. Мониторът е достатъчно голям, а рамката около дисплея е възможно най-тънката.

Тъч падът е голям, с възможност за мултитаскинг. В него са вградени и двата бутона за управление. В горната част на рамката има вградена HD камера, а високоговорителите са впечатляващи. Bang & Olufsen високоговорители предоставят наистина силен звук, а в допълнение с HP audio boost, басът и качеството на музиката са на високо ниво.

Мониторът на HP Pavilion 16-a0004nq е 16.1 инчов с Full HD формат. Резолюцията му е 1920 х 1080, а същият е покрит с Anti-glare. Яркостта му е 250 нити и предотвратява проблясъци на светлини.

За качеството на картината се грижи добре познатата nVidia GeForce GTX 1650 Ti 4 GB DDR6. Макар и да не е най-новото предложение на пазара, видеокартата е способна да подкара всяка игра. FPS-то остава стабилно при по-големи натоварвания и продължителен гейминг. Тази видеокарта се доказа като много надеждна и все още има потенциала да достави чудесно гейминг изживяване.

Десето поколение на процесор Intel Core i5 10300H се грижи за скоростта на HP Pavilion 16-a0004nq. Процесорът е с 4 броя ядра, разположени върху Comet Lake архитектура. Въпреки, че не е най-мощната версия на интелски процесор, този процесор е способен да възпроизвежда мултитаскинг, без да усещате наличието на лаг.

ВИЖ ЦЕНА

HP 15-ec0004nq

Рам паметта на лаптопа конкурира по-мощните си братя. 16 GB РАМ се грижат за работния обем на стартираните приложения. Той рядко и изключително трудно може да бъде запълнен, поради което може да разчитате на стабилен мултитаскинг.

HP Pavilion 16-a0004nq разполага и с всички необходими портове за свързаност. Т.е. за по-зарибените геймъри, към него може да бъде свързан по-голям монитор или друга клавиатура.

Ако трябва да бъдем напълно искрени, този лаптоп е един от най-добрите на пазара. Цената, на която същият е предлаган е изклюичтелно добра за компютър с тези характеристики. Да, той не е най-новия, нито най-мощият, но определено е способен да удовлетвори всичките ви желания.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.