Геймърско предложение от HP Pavilion 16-a0046nq

HP Pavilion 16-a0046nq е геймърско предложение от HP. Това е лаптоп, който дава заявка да се справи с всички геймърски предложения, без да изпитва затруднение.

HP Pavilion 16-a0046nq е геймърски лаптоп, който предлага нов размер на екрана и отлична хардуерна производителност. 16.1 инчовият екран е на практика по-голям от стандартния 15.6 инчов, който познавахме досега. Но въпреки това, не е значително по-голям, за да стане труден за пренасяне.

HP Pavilion 16-a0046nq

ВИЖ ЦЕНА

Това е една интересна и добра идея, ако планирате да използвате компютъра за развлекателни дейности като игри, видео, редакция на снимки. Имате по-голям достъп до повече детайли, но пък ако искате още по-голям монитор, може да свържете машината с външен такъв.

Връщайки се към техническите детайли, HP са целяли да направят този лаптоп конкурентен на останалите марки. Внимателно изграден от висококачествени материали, дизайнерски отвори, изрезки около екрана, правят външният вид на латопа различаващ се от всичко останало.

Корпусът е изграден от алуминий и пластмаса и е с дебелина 23.5 мм и тегло от 2.35 кг. Това дава на машината удароустойчивост (за по-темпераментните играчи). Интересното, което трябва да оценим в този лаптоп е IPS дисплеят с 250 нита яркост. Дисплеят е с WLED подсветка и микро-ръбове, които извеждат изображението на едно наистина високо ниво.

Но за да бъде един лаптоп, наистина подходящ за игри, то трябва хардуерът да е на топ ниво.

HP Pavilion 16-a0046nq използва Comet Lake архитектура, която беше оценена тази година като една от най-добрите по отношение на консумацията на енергия. Охлаждащата система осигурява ефективна вентилация отвътре, така че може да разчитате на дълги гейминг маратони. Процесорът е десето поколение Intel Core i5 10300H с четири броя ядра, който работи безпроблемно и бързо. Това е модел, който предлага всички необходими ресурси, за да се насладите до голяма степен на скоростта при изпълнение на всички задачи.

Видеокартата nVidia GeForce RTX 2060 Max Q е един от най-добрите модели, налични в момента и се възползва от 6 GB GDDR6 памет. Технологията на дисплея nVidia GSYNC, внедрена в лаптопа, елиминира забавянията и замъгляването на дисплея и синхронизира скоростта на орпесняване на монитора, с тази на графичния процесор.

ВИЖ ЦЕНА

HP Pavilion 16-a0046nq

Рам паметта е 8 GB, като тук е можело производителят да се постарае малко повече. За обема на съхранение се грижи 512 GB SSD, който работи отлично.

По отношение на свързаността, няма какво да се желае повече. Лаптопът е оборудван с 2 изхода USB 3.1 тип А и изход 3.1 тип С, HDMI, VGA порт, LAN порт и безжичен режим. Мрежовата карта е съвместима с високоскоростен интернет 10/100/1000, както и безжичен повторител, който познава 802.11 ас 2 х 2. Снабден е с четец за SD, както и VGA уеб камера.

HP Pavilion 16-a0046nq безспорно е предложение, което може да накара всеки геймър да се потопи в света на игрите за цяло денонощие. Перфектно сихнронизираните му характеристики дават възможност за висока производителност и високо fps, дори при по-дългите маратони, а извънземният му външен вид, ще го направи забележим навсякъде.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.