Геймърско предложение от HP Pavilion 17-cd1008nq

HP Pavilion 17-cd1008nq е една опция за хората, търсещи геймърски лаптоп. Той е с отлични параметри, високопроизводителен и най-вече – разумна цена.

HP Pavilion 17-cd1008nq е класика в жанра в геймърския сегмент. Това се дължи на богатата история на марката в бранша, чудесния външен вид и отличните параметри, които успява да поддържа компанията през последните години.

HP 17-cd1004nq

ВИЖ ЦЕНА

Pavilion линията поддържа футуристичния дизайн на лаптопите си. Но за разлика от своите изкрящо зелени колеги от OMEN, този модел идва с един класически, черен дизайн. И прекрасна светла RGB подсведка. Освен висококачествената изработка, трябва да обърнем внимание и на отворите за вентилация в задния край на машината. Изключително важен елемент от гейминга. При по-дълги сесии, машината загрява по-бавно, а горещият въздух, който изкарва през вентилацията, може лесно да бъде усетен. Клавиатурата разполага с подсветка и пълен набор бутони. Тъчпадът макар и да работи добре, той ще бъде рядко използван.

Мониторът е сред основните предимства на машината. Със своите 17.3 инча, това е един от най-големите геймърски екрани на лаптоп, в този ценови диапазон. Със своята IPS технология и FULL HD картина, един от най-големите плюсове на тази машина се явява монитора. Той разполага с яркост от 250 нити и покритие, което предотвратява нежеланите слънчеви отблясъци в него. Скоростта му на обновяване е 144 Hz, а Anti Reflective покритие спомага за по-качествено преживяване.

HP 17-cd0006nq

ВИЖ ЦЕНА

Технически параметри:
  • Процесор: Intel Core i5 10300H;
  • Видео карта: nVidia GeForce GTX 1650 Ti 4GB;
  • Съхранение: 512 GB SSD;
  • РАМ: 16 GB.

За скоростта отново се се грижи десето поколение i5 10300H с 4 броя ядра. Базираните на Comet Lake архитектура ядра, разполагат с номинална мощност между 2.5 и 4.5 GHz. Въпреки, че не е най-новият процесор, той може да възпроизведе много тежки програми, при това без да изпитва особено голям стрес. За мултитаскингът му помага и рам паметта, която е отлично допълнение към него.

За графичното оформление се грижи добре познатата nVidia GeForce GTX 1650 Ti. Отлично добре работеща, способна да подкара всяко геймърско предложение, при това на най-високо ниво на детайла. Приложенията се стартират бързо благодарение на SSD, а трансферът на информация е по-бърз от очакваното.

Размерите на лаптопа са напълно стандартни за геймърска станция. Той тежи около 2.75 кг, а габаритите му са 405 x 25 x 282 мм. Все пак, ако вземем предвид огромният му дисплей, то машината предоставя сравнително малко тегло.

HP Pavilion 17-cd1008nq е едно от най-добрите предложения за геймърски лаптоп. Това е лаптоп, който разполага с отлични ахрактеристики, отличен огромен дисплей, а за цена под 2000 лв., трудно ще намерите по-надежден продукт.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.